torsdag den 24. november 2011

Lækker overspringshandling

I går smuttede jeg lige en tur i Frederikshåb plantage, for at finde mos, så jeg kunne få lavet mig en mos-gave-pakke (billedet er fra år tilbage). Pludselig MÅTTE jeg bare samle mos, det var simpelthen alt-afgørende og så måtte diverse opgave blive liggende ;D.


Og jeg fik samlet mos....enorme mængder mos og det lykkedes mig da også at fare vild...i mit næste-næste liv vil jeg være skovtrold (i mit næste liv, vil jeg være landsby-heksen med de 30 katte og langt gråt flagrende hår).

Alt det mos, blev omsat til en mos-beklædt stol. Stolen kan jeg ikke lige vise et billede af...den er ikke færdig-dekoreret og det blev mørkt inden jeg blev færdig.

Og der bliver sikkert ikke taget billeder i dag, da vi inden længe skal en tur på sygehuset med sønnen. Nu mener de (lægerne) at der er noget galt med hans hjerte (også selvom Odense sygehus har sagt, at drengen har et fint og sundt hjerte)????? Jeg tror nu på Odense, men er taknemlig for at Esbjerg sygehus dobbelttjekker, specielt når der tidligere er lavet fejlvurderinger.

Hvis jeg vil ha' garantier, så skal jeg som min veninde siger, købe en brødrister.


4 kommentarer:

 1. Håber de finder det samme som i Odense, nemlig et sundt og stærkt hjerte.

  Gaven er smuk og giver ideer her hos mig.
  God torsdag til dig og dine.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Hej super ide med gaven, den hapser jeg nok. og glæder mig til at se din stol.

  Håber det går godt ved læge, og hjerte er sundt.

  Håber det bedste klem

  SvarSlet
 3. Sikke en god ide med en mos-gave. Den tror jeg også jeg vil afprøve :-)

  SvarSlet
 4. Det er bare en rigtig fin mos gave du har lavet .. Hvordan laver du sådan en ? :D vile gerne kaste mig ud i sådan et projekt

  SvarSlet