fredag den 4. november 2011

Snart hjemløsja ja endnu et katte-indlæg tænker I jo nok, men midt i mit hektiske syarbejde, kredser tankerne om min svigermors kat (om et par timer skal jeg nemlig over til dem begge to).

Min svigermor skal på plejehjem (om 10 dage!!!!) og katten må ikke komme med. Jeg VIL SÅ GERNE selv overtage katten, men jeg har to i forvejen og det kan ikke fungere med endnu en kat (dyrlægen har frarådet mig at tage endnu en kat, da Basse er en meget nervøs anlagt kat). Åhhh hvor mit hjerte gør ondt, for katten er den er den sødeste, mest kælne hunkat på 4 år (renlig, neutraliseret og øremærket) og da det ikke er lykkedes os at finde et hjem til den, snakker min svigermor nu om, at det måske er bedst at aflive den (??????!!!!!!!). Jeg kan slet ikke forlige mig med, at katten skal aflives (og det kan min svigermor da heller ikke, men hun vil ikke ha' at katten skal ud på en gård og være staldkat)

Mit indlæg er ikke en bøn til blogland om hjælp, men mere en ventil for min hjertesorg over kattens uvisse skæbne. Kan ikke forstå at ingen vil ha' denne lille hvide kat, der er neutraliseret og øremærket (to dyre poster på budgettet). Håber inderligt at der snart kommer en henvendelse på opslaget, vi har hængt op i Brugsen. Jeg prøver også lige med et par ekstra opslag i lokal-området. Kryds fingre for den snart hjemløse kat.

8 kommentarer:

 1. Hvor bor din svigermor?? Jeg kender muligvis en som er interesseret. Kender ikke så meget til det her blogland endnu og ved ikke lige hvordan jeg kommer i kontakt med dig.
  Mvh Janni Carstensen
  Min mor har den blog som hedder Skomagerhuset.

  SvarSlet
 2. Sikken skønhed! Hun ligner min Harley... Det kunne have været den samme kat. Han fungerer desværre ikke med andre katte længere, - er blevet lidt gnaven på sine gamle dage.. Men hun er da LÆKKER! Håber inderligt at I finder et egnet hjem til hende. Men hvis din svigermor alligevel er ude i en aflivning, så kan jeg fortælle at for kun et par hundrede kr mere, kan I aflevere hende på et internat... Så får hun da en chance til.

  SvarSlet
 3. En skam den ikke kan komme med, jeg kender flere eksempler på plejehjemskatte, der dels har et fantastisk forkælet liv og dels er til meget stor glæde for de ældre.
  Jeg har selv tre allerede, ellers var jeg der som - nå ja: en mis -

  SvarSlet
 4. Hvis ikke kæresten havde allergi for ALT, havde jeg straks taget den ind - for hvor er den skøn!
  Håber der er en, der har lyst til at give den et dejligt hjem!

  Kh Camilla

  SvarSlet
 5. Hvor i landet bor du?
  Vi har mistet en kat i august, har stadig en neutraliseret hankat og en 10 år gammel katteglad labrador.
  Vi bor i Middelfart.
  Mange hilsener, Birgitte/Nørklekonen

  SvarSlet
 6. Håper det ordner seg, noen må da ville ha denne søte katt!
  Åh, når jeg blir gammel vil jeg bo på pleiehjem der katt tillates.

  Klem

  SvarSlet
 7. Kære Lene,
  Jeg håber jeres hjertekvaler løser sig.
  Mine børn er allergikere, så jeg kan ikke tilbyde katten et hjem.

  God week-end til dig.
  Så et af dine smukke designs på en anden blog.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 8. Hej.

  Håber at den søde kat får et godt sted at være, for det vil da også være synd hvis den ikke skulle få lov til at leve længere.
  Knus og mange tanker til jer.
  Hilsen Lene

  SvarSlet