onsdag den 27. juni 2012

Status-optælling på garn

Ja mit krea-bord flyder altså med garn og en enkelt kat, der liiiiige har sneget sig op i en lille (?) papirspose, der stod på bordet.....slemme kat ;D


En optælling/oprydning af mit bomuldsgarn er tiltrængt. Der er mange rester og mange kvaliteter. Drømmer jo om at lave et hæklet tæppe engang (men uden brug af lilla), men hvordan regner jeg ud hvor meget garn, der skal til?

Det bliver altså foreløbig til drømmeri, for andre projekter står i kø ;D, men derfor er det jo fint at ha' en fornemmelse af ens garn-lager...ikke?

7 kommentarer:

 1. Jeg ved ikke, hvordan du regner ud, hvor meget garn, du skal bruge til tæppet. Men jeg kan oplyse, at jeg brugte lidt over 2 kg til et sengetæppe i oldemorfirkanter til min datter. Så der skal noget garn til!

  SvarSlet
 2. Forresten, hvis du vil hækle i firkanter, hvad så med at hækle én. Måle størrelsen og finde ud af, hvor mange du sandsynligvis vil få brug for. Derefter vejer du den på digital køkkenvægt, for at se, hvor mange gram, den vejer, og derefter gange med det antal firkanter, du skal bruge.

  SvarSlet
 3. Hej Lene!
  Det ser bestemt ud til at være et pænt stort garnlager du har gang i ; ) Dejligt med mange projekter, så er der meget at glæde sig til! : ) Sikke en sød kat du har, det er sjovt de elsker papirsposer så højt, det gør mine også. Og pap-kasser. Og silkepapir. Ja, det er godt der ikke skal mere til, for at glæde dem ; )

  Ønsker dig en dejlig dag.

  Kh Marthe

  SvarSlet
 4. Nårh hvor er den sød :-) Min kat elsker også at gå på opdagelse i mine poser og han er især glad for at ligge under et tæppe og lumre! Katte er bare skønne og sjove!
  Held og lykke med alle dine krea - projekter!

  SvarSlet
 5. Åhh jeg har selv en kæmpe bunke af garn der skal sorteres, en dag vil jeg få det ordnet. Min kat skal også altid være med når jeg laver håndarbejde, den er en rigtig kliche kat der leger med garnnøgler hi hi.
  Kærlig Hilsen Heidi

  SvarSlet
 6. vægten, min pige, vægten - men husk at tage katten ud af garnet først (selv om min erfaring er at det kan være svært).
  Gudruns metode er den eneste, der dur til beregning af den slags projekter.

  SvarSlet
 7. Hvor er det typisk katte. Min skal også altid kigge i poser hvis han får lov. Hi hi.

  SvarSlet