søndag den 3. juni 2012

Det er da for nuttet


Sønnen og yngste-katten får sig lige en eftermiddagslur.

Børn...også teenagere.... er bare dejlige, når de sover.

NB. Begrebet tøj-penge er blevet nævnt af sønnen. Han vil gerne ha' tøj-penge, men hvordan griber man lige sådan en størrelse an? Nogle gode råd fra blog-land? 

4 kommentarer:

 1. Min datter fik tøjpenge, da hun var teenager. Jeg købte bl.a støvler og vintertøj til hende, resten stod hun så selv for. Jeg kan ikke huske beløbet, hun fik, men det er også mange år siden.
  På min datter havde det en positiv effekt, der var pludselig tøj, hun sagtens kunne undvære, når hun selv skulle betale

  SvarSlet
 2. Hvor ser det hyggeligt ud.

  Min søn for et fast beløb, når børnepengene kommer, så må han selv vælge hvad han har mest brug og som Lydert skriver så tænker de sig virklig om.

  Jeg er ligeglad om han får to ting for pengene eller fem ting, bare det er noget han bliver glad ved og noget han mangler.

  Det har gjort at ikke alt hvad han køber behøver at være mærketøj, når han får et fast beløb at bruge.

  Så det er dejligt at han selv kan se pengene ikke hænger på træerne.

  Ha´en skøn Søndag

  Knus Susi

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig hyggeligt ud. Min søn er 16 år og har det de sidste år fået tøjpenge. Han får 500 kr hver mdr. Så sørger jeg for undertøj og strømper og hjælper med jakker og vintertøj vinterstøvler. Til at starte med ville jeg se kvitteringer på hvad han købte (var bange for han kom til at bruge dem på spil m.m )Men Han klarer det rigtig fint, så det var ikke nødvendigt. Er god til at gemme pengene og så købe stort eller dyrt ind. :) Min datter som i dag er 20 fik det også, og hun fik også et godt indtryk af pengene.

  SvarSlet
 4. da jeg var teenager, fik jeg 500kr hver 3. måned som jeg kun måtte bruge på tøj. når der skulle købes en ny jakke eller støvler/sko var det noget hun betalte for

  SvarSlet