søndag den 24. juni 2012

Regnvejr, kærlighed og undren

hjerter, der blev sendt til to meget inspirerende kvinder,
hvis personlige stil og væremåde jeg beundrer. 

Nu er det jo sådan at jeg faktisk godt kan li' regnvejr, for det giver sådan en hyggelig stemning...lige til hækling, en dejlig kop te og lidt kage...hvis jeg altså måtte spise kage...åhhh jeg drømmer stadig om chokoladekage.

I dag er planen også at jeg skal sidde i sofaen med en kop te og mit hækletøj (og kagen drømmer jeg videre om)...åh det bliver en god dag :D.

Det med kærligheden, er nu heller ikke så tosset på sådan en regnfuld søndag. Jeg føler så stor glæde og kærlighed til min mand, min familie og alle de gode mennesker, som jeg har i mit liv.....ingen regnvejrs blues her.

Min undren, handler om dét der med blogger og opbrugt billede-kvote. Jeg vil da gerne betale...mæææen kunne jeg slippe, så ville jeg jo hellere bruge pengene på noget andet...hø hø. Og som jeg har forstået det, så kan man bruge picasaweb ad libitum? Hmm virker nu ret besværligt. Billedløse fremtidige indlæg...naaaj det går jo ikke, så mon ikke jeg må krybe til pengepungen og betale.

Tak fordi du læste med i dette lange indlæg. 

Nu skal der vaskes op efter Sankt Hans festen i går og så skal der H Æ K L E S.

6 kommentarer:

 1. Hvad er nu det??, det har jeg ikke læste nogen steder, skal vi nu til og betale for at lægge billeder på vores blog??
  Hvor kan jeg læse mere om det henne Lene?

  Kh. Stine

  SvarSlet
 2. ja man skal åbenbart betale, når man har lagt en vis mængde billeder på bloggen? Fik beskeden i går, men i dag fik jeg dog ikke nogen besked, da jeg lavede dagens indlæg. Vi får se med i morgen ;D. Hvor du kan læse mere om det, kære Stine, ja det ved jeg altså desværre ikke.

  SvarSlet
 3. Lyder underligt med det billedbetaling! Er nogen gange liiiidt træt af blogger og overvejer at skifte men det er ikke blevet til andet en tanken indtil videre...
  Hvor lyder det bare hyggeligt! Jeg kan egentlig også godt li regn, hvis man ikke SKAL ud i det. Jo med regntøj, gummistøvler og en 3-årig som ELSKER at hoppe i vandpytter, så er det også hyggeligt.
  Jeg vil bare lige sige at jeg er VILD med mit nye etui! :-D
  God søndag til dig

  SvarSlet
 4. En sød handling at sende hjerter afsted :O)

  Jeg kan også godt lide regnvejr, bruger det nemlig lige som dig. I dag ville jeg dog ønske der var tørvejr og 20 g, får nemlig om en time 11 piger til fødselsdag, de ville elske at være ude, ved bål med skumfiduser.

  Jeg har endnu ikke modtaget noget ang. billeder...Men ser mig også nødsaget til at betale... :O(

  SvarSlet
 5. Ja alting koster åbenbart...hmmm
  Min grænse er ikke nået endnu, men det skal da nok komme snart med alle de billeder jeg poster..hehe.
  Sød tanke med de hjerter. Mine gummirøjser er klar...go' søndag til dig ;-)

  SvarSlet
 6. Jeg har brugt dagen med strik i sofaen, og hyggelig regn på de skrå vinduer.
  Jeg har heller ikke hørt noget om billedebetaling - men skulle det ske, er det måske på tide at overveje tanken om egen bolig... Sådan for alvor :)

  SvarSlet