Jeg havde jo inviteret mine forældre på en lækker middag i går.
Menu:
Mango honningmelon salsa med rejer
Oksemørbradbøffer med timian-kartofler
tzatziki, asparges og salat
Islagkage på nøddebund og danske jordbær
Jeg klarede at lave maden uden de store katastrofer ;D
Forretten var så lækker.....har smagt den én gang før ved et foredrag på Anemoneklinikken......, at jeg bare må dele den med jer i blogland.
glemte at fotografere den anrettede portion, så dette billede er de "sørgelige" rester |
Mango honningmelon salsa med rejer
1 mango
1 æble
½ rød peberfrugt
½ honningmelon lille
½ rødløg
skæres i små tern
5 g. frisk revet ingefær
1 fed hvidløg
½ rød chili hakket uden kerner
½ håndfuld hakket frisk basilikum
evt. lidt mynte
2-3 spsk. jomfru-olivenolie
saft af 1 lime
salt og peber
piskes sammen og blandes sammen med det fint skåret frugt,
trækker i 20 minutter
rejer
avocado
ved servering kan der kommes terninger af avocado i,
og rejerne vendes i frugt-blandingen
* jeg undlod ingefær og kom knap så meget hvidløg i. Synes faktisk også at man kan komme lidt mindre olivenolie i.
Mums! Lyder som en rigtig lækker og sommerlig menu! :) Tak for at du deler opskriften!
SvarSletSmil fra Marthe
Ps! Enig med dig vedr. at undlade ingefær...og sådan har jeg haft det med ingefær siden min 1. graviditet, af een eller anden mærkelig årsag.. ;)
Slet