onsdag den 18. januar 2012

På pladserne, klar parat. start

I week-enden blev symaskine og stofsakse fjernet og krea-kontoret blev omdannet til hygge-tegne-rum for de tre søde piger, der var med til fødselsdagen. Stor-grinende voksne kan jo blive for meget for selv små nysgerrige ører, så jeg havde lagt papir og andet krea-gejl frem til pigerne.


Men nu er der kommet ny voksdug på bordet (fuldstændig magen til den gamle dug), symaskinen er på sin plads igen (den gamle trofaste maskine)....

....og skitseblokken ligger klar (min Panduro kuglepen er blevet væk, så nu tegner jeg med konkurrentens pen....det går jo ikke, når man er Panduro pige!!!)



Jeg har da også fået klippet til nye designs (godt nok fra den gamle skitsebog), men faldt så i søvn.....det LORTE medicin gør mig så afsindig træt, men lægen har lovet at det kun er en overgang...ellers ryger medicinen af helvede til...kan I fornemme min irritation over medicinen? ;D

2 kommentarer:

  1. Bivirkninger er også bare SKOD ! Kunne vitterlig være rart hvis de kloge hoveder kunne lave noget der virkede på det det skulle og så ikke alt det andet der også følger med !!!

    Håber hoved bliver frisk og klar til hygge.

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  2. skønt at kunne fortrække når de voksne bliver for meget :)
    håber du får styr på medicinen

    SvarSlet