søndag den 1. januar 2012

Velkommen 2012


Jeg sidder og nyder årets første dag i et dejligt stille hus med den ene kat på skødet og den anden storsnorkende ved siden af. Smiler ved tanken om den fantastisk sjove nytårsaften i går - også selv om den blev lidt kort for mit vedkommende...løb lige ind i en gang migræne. Vi spiste lækker mad og grinte i en uendelighed....og sjovere blev aftenen også, da pakkelegen gik i gang og jeg så nye sider af min ellers så besindige svigerfamilie....og endnu mere latter rystede huset, da én af pakkerne indeholdt en mankini.

Tusind tak for en dejlig aften med masser af kærlighed til familie-fællesskabet. Nu kan det nye år da ikke komme bedre fra start.


De hæklede cupcakes var en ekstra lille gave til min søde svigerinde, der er helt pjattet med lilla og rigtig dygtig til at lave små hyggelige opstillinger.

3 kommentarer:

 1. Hvor er det nogen fine kager ;0) Måtte lige klikke på linket, jeg anede ikke hvad en mankini var. Det ved jeg så nu ;0)
  Godt nytår

  SvarSlet
 2. Wauw nogle søde kager og en dejlig gave at skulle modtage.. Nu er jeg spændt på hvad jeg møder af nye ideer her i de lange vinter måneder.. især januar.. Ha en dejlig aften - dagen derpå:0)
  KH Iben

  SvarSlet
 3. Sikke fine kager -lige til at sætte tænderne i.

  Ønsker dig et rigtig godt nyt år.

  Det har været en fornøjelse, at følge din blog i 2011 - glæder mig til mere i 2012.

  SvarSlet