onsdag den 4. januar 2012

Hæklede indbydelser


Ja jeg fylder jo 40 lige om lidt og i den forbindelse, så er min familie (specielt min svigerinde ;D) meget insisterende på, at jeg holder fødselsdag....jeg plejer lige så diskret at droppe min fødselsdag og det er bestemt ikke fordi jeg er alders-forskrækket, men jeg kan ikke li' at være i centrum....og jeg kan heller ikke finde ud af at lave mad!

Nå, men denne gang er der ingen vej uden om og jeg glæder mig bestemt også til at være sammen med mine gæster til en hyggelig middag.

Vi plejer blot at sende sms-indbydelser, men da jeg jo ligesom fylder rundt (både i år og facon), ja så har jeg bestemt at lave rigtige indbydelser....og gøre lidt mere ud af borddækningen, så jeg ligger vandret i forberedelserne.

En karton-cirkel med hæklet kant og en fin hæklet blomst.

Mønsteret på blomsten (jeg har kun hæklet den første del - den original blomst er dobbelt) kan findes hos denne medblogger, der også har mange fine DIY.

9 kommentarer:

 1. Hvor er det en sød og anderledes ide, og det er nogle flotte cirkler, du har lavet. Den ide vil jeg forsøge at huske til en eller anden god anledning. tak :-) ♥♥♥

  SvarSlet
 2. Sikke nogle flotte "damede" indbydelser. De viser flot overgangen fra pige til kvinde ;)Og bliver bordet i samme stil kan det kun blive optakten til en dejlig fest !

  SvarSlet
 3. Jeg har lige holdt min 40 års dag og det var fantastisk ;)
  Er sikker på du også får en fantastisk fest...
  Det er godt at blive fejret ;)

  SvarSlet
 4. Hvor er de fine! Men jeg må altså høre, de huller du har i kanten, hvordan har du dog lavet dem så ens?

  SvarSlet
 5. Hey kan du ikke lære min datter det, så kunne hun selv lave konfirmationsindbydelserne :-)

  Nyd du bare at være i centrum - er sikker på du har fortjent det :-)

  /Mette

  SvarSlet
 6. Hvor er de flotte og klassiske de indbydelser.. og 40 år er jo ingen alder - faktisk går du jo et fedt årti i møde..Men tak for ideen med de fine sager.. Den ide nupper jeg lige en del af... hæ hæ
  KH Iben

  SvarSlet
 7. Hvor er de fine ... glæd dig bare ;0)

  SvarSlet
 8. Hvor er de flotte, og smart med runde indbydelser til en rund fødselsdag :)
  Kh

  SvarSlet
 9. Hvor er de flotte!! Har du brugt papir? og hvordan har du fået lavet hullerne så ens? Kunne du ikke lave en lille bitte tut (:
  Kan ikke finde blomsten på hendes hjemmeside, er den på første side? Ja det var mange spørgsmål - men er helt vild med dem og vil gerne prøve at lave dem også (: Ha en god dag...

  SvarSlet