mandag den 16. januar 2012

Lækre luffer


Tjek lige disse lækre luffer (vanter?). De er designet og strikket af den fantastiske Trine.
Jeg er så klar til at tage dem i brug, for de er strikket i det lækreste lama-uld og føles himmelsk mod huden.

Jeg har før skrevet om min fascination og begejstring af Trines design. Nu strikker jeg jo ikke (endnu ;D), men derfor kan jeg jo godt nyde og værdsætte lækkert design og håndværk.

Mon tiden er ved at være inde til at jeg kaster mig ud i strikningens kunst? Har lige købt Hendes Verden og deri er der et par strikke-projekter fra en anden designer, jeg også beundrer, nemlig hende her. Og jeg tænker, at strikke en pude, måske kunne være et godt begynder-projekt.

I dag var det planen at jeg skulle ud i skoven og nyde det sprøde vejr, men min nye migræne-forebyggende medicin, driller lidt. Var jo hos lægen i formiddag for at tjekke blodtrykket og det var fint som jeg havde forventet (grunden til det sky-høje blodtryk hos neurologen skyldtes helt bestemt at jeg var ved at dø af angst over at skulle køre på motorvej). Nå, men blodtrykket var nu heller ikke det eneste, der skulle tales om. Nej den nye medicin, betablokker, får mit hjerte til at "flakse", giver mig åndenød og så er jeg umådelig træt (sidst-nævnte kunne jo godt skyldes week-endens fødselsdagsmiddag ;D). Jeg er ikke bekymret over bivirkningerne ved medicinen og skal blot ha' reguleret dosis, men det er saft-suse-mig møj-irriterende at hjertet flakser i brystet på mig....og så er det slet ikke pga. forårs-forelskelse ( jeg elsker jo min mand hele året).

Måske er jeg klar til at indvie de skønne luffer i morgen?

3 kommentarer:

 1. Puder er et fantastisk begynder projekt uden en masse ud- og indtagninger.

  SvarSlet
 2. Jeg synes du skal gå i gang med at strikke, jeg tror du er lærenem :)

  Superlækre luffer :)

  God aften!

  Kh. Jenny

  SvarSlet
 3. Sikke nogle lækre vanter - er slet ikke misundelig ;-)

  SvarSlet