søndag den 15. juli 2012

En spoleret date

Nu hvor der er gået lidt tid, kan jeg godt grine af den her episode, som jeg vil dele med blogland i dag.

For en uge siden sendte vi sønnen på sommerlejr i Åbenrå. Drengen insisterede på selv at pakke kufferten og da jeg luskede mig til at tjekke den, kunne jeg konstatere at drengen kun havde pakket 3 par underbukser og 4 par strømper......til en 6-dags-tur????? Med lidt pædagogisk snilde fik jeg drengen overbevist om, at der skulle lidt mere med i kufferten. Pædagogisk snilde eller ej, så fik han et teenage flip og fablede om tillid....point taken.

Nå men med kuffert, taske og rygsæk fik vi drengen sendt af sted. Med udsigt til en lille uge alene, besluttede manden og jeg, at vi da skulle på date. Sådan en hånd-i-hånd-tur........åh det var så hyggeligt.....lige indtil vi fik et telefonopkald, at sønnens kuffert var røget med tilbage til Vorbasse!?!. OMG jeg blev sur, men der var ikke noget at gøre, så daten blev afkortet og manden min kørte til Åbenrå med drengens kuffert (havde ellers den største lyst til at lade kufferten blive i Vorbasse og sige "så kan han lære det").

Teenagere (er det kun drengene?) kan altså ikke huske fra næse til mund....I know.....men det er ved at drive mig til vanvid....jeg ved godt at hele deres "over-etage" er under ombygning, men min tålmodighed sættes jævnligt på prøve ;D.

Nu hvor sønnen er hjemvendt fra en rigtig god sommer(?)lejr, så har jeg alligevel savnet ham og glæder mig over at der er lidt liv i huset igen.

7 kommentarer:

 1. Haha! Ja, man undrer sig ind imellem over hvad det er der foregår derinde (i hovederne på teenagere).
  Ærgeligt at jeres date blev ødelagt..

  SvarSlet
 2. Åhhh nej. Jeg synes nogle gange min tålmodighed blivet afprøvet af min søn på 5. Bliver det virkelig bare værre:-)

  SvarSlet
 3. Ses vi ikke før, ses vi til Vorbasse marked..

  Trøst dig med teenageren, efter nogle år bliver de helt mennesker igen. Sandsynligvis nogle dejlige mennesker, man kan tale rigtigt med! det er i hvert fald min erfaring.

  SvarSlet
 4. Skulle lige hilse at sige (fra mig!) at teenagedøtre altså også (kan være) totalt........et eller andet!Har i al fald én, der jævnligt er udbudt til salg!

  SvarSlet
 5. Hej Lene!
  Ja, den her historie, altså. Man irriterer sig (mildt sagt) når man står midt oppe i det, men heldigvis kan man grine af det bagefter. Der er nok en grund til, at det er sådan :) Dejligt at høre, at din søn har kommet vel hjem efter en sikkert (også tak være rent og tørt tøj og nok antal strømper, hi, hi ;) dejlig tur!

  God ny uge!

  Kh Marthe

  SvarSlet
 6. De drenge de drenge, jeg tror de pakker de vi vil ha' de skal have med. Men de skifter jo ikke tøj hele den uge. Det er der da ikke tid til, eller også hvis nu nogle skulle se dem....uhhhe!
  Jeg glæder mig til min dreng på 16 kommer hjem fra efterskole, næste år. For der har han ikke haft en mor og en søster til at varte ham op.. :) Der er håb forude....Mon ikke han kan sendes hen til en kammerat og i kan genoptage jeres date.

  SvarSlet
 7. Jeg har en teenager på 42 år!! Han skulle pakke til ham selv og Rasmus i går (de er taget op til svigermor i weekenden) og da jeg kiggede over i kufferten måtte jeg spørge om det ikke var lidt overdrevet med 3 langærmede t shirts til Rasmus ;-) Han havde bare set at der lige lå 3 t shirts og de så da fine ud. Men det var så dem der ikke blev brugt på sidste uges ferie i Sverige, som jeg ikke havde fået lagt på plads endnu ;-)
  Det er ellers altid mig der pakker når vi skal nogle steder, men jeg var optaget af at pakke til den snarlige flytning og desuden skulle jeg jo ikke med.
  Nå, men han lovede mig at han for fremtiden nok skal lade være med at spørge om om jeg har husket dit og dat, for jeg glemmer jo alligvel aldrig noget ;-D

  SvarSlet