onsdag den 8. juni 2011

Sådan lidt morgensur

Det er nok det der bedst beskriver mit humør pt.

Måske skyldes det, at jeg skal gøre rent i dag (og vil meget meget hellere sy). Fredag plejer godt nok at være rengøringsdag, men på fredag skal vi på sygehuset med sønnen (han har det lidt bedre, men er nu begyndt at blive lidt blå om munden og kunne sove dagen væk). Rengøringen må altså blive idag!

Måske skyldes det, at jeg måtte betale 700 kroner hos dyrlægen, fordi jeg var sikker på at katten havde fået noget på tværs i halsen. Og selv om jeg havde afprøvet nødhjælps-rådet med at vende katten på hovedet og ryste den kraftigt, så virkede det ikke rigtigt. Ja, det vil sige at da vi kom til dyrlæge, var problemet løst!!!!!!!!!! Men alligevel måtte jeg betale 700 kroner for at få at vide at katten var ok og måske vejede lidt for meget....hvad betyder 7 kg og 650 gram for en voksen kat?!!!! Måske ved den nye dyrlæge ikke at mine katte er store katte med store knogler?!

Måske skyldes det, at jeg har "spildt" tiden med at arbejde på et etui, der var helt forkert...fordi jeg ikke havde læst en mail rigtigt. Den lilla elefant dur ikke på dét etui, som jeg arbejder på nu, men jeg kan ikke rigtig slippe idéen.


Hmmmm jeg er vist bare kommet forkert ud af sengen, men vupti forsvandt det dårlige humør, da jeg hoppede i mine nye sko. (skoene er fra Søstrene Grene)


Farven er lidt heftig, men hva´, der skal jo også lidt heftig energi til at gøre rent. Og når jeg klarer rengøringen i dag, kan jeg nyde hele dagen i morgen og så slipper jeg også for at gøre rent i week-enden. Jo, det bli'r dejligt at gøre rent i dag.


Katten har det godt og slipper for flere ryste-ture. Nu nyder jeg, at se katten slappe af på hans pt. favorit sted - under sofabordet. Og var dyrlæge-regningen ikke alle pengene værd, når man tænker på, at dyrlægen var det flotteste stykke mandfolk, jeg længe har set. Wauw for pokker hvor var han flot. (fik da også fortalt min mand om den flotte dyrlæge og derefter mente manden at jeg nok skulle holde mig til mine gamle dyrlæger...og de er da også billigere...hihi). Skal da lige tilføje, at jeg er smask-forelsket i min dejlige mand og dyrlægen ikke var nogen trussel ;D.

Og med hensyn til etuiet.....ja så var det vel godt, at jeg opdagede fejlen, så hurtigt. Og hvor dejligt bliver det ikke at udfordre min kreative hjerne med et nyt udtryk.

Dagen er nu slet ikke så tosset og nu vil jeg med masser af skøn musik, kaste mig ud i en vild oprydning og rengøring.

5 kommentarer:

 1. Se se, du lærte jo alligevel noget af alle dine "dårlige" oplevelser, da de blev vendt oppe i hovedet og kom ud af din mund, både til manden og os.

  God rengøringsdag i dine smukke nye sko.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. God rengøring!! Godt du fik vendt alt det negative til noget positivt.

  Sød kat - vores kat har yndlingsplads i håndvasken på badeværelset :-D

  SvarSlet
 3. Hvor er det egentlig skønt, at du starter dagen med at være lidt morgensur. På den måde når du at reflektere lidt over hvor sød katten egentlig er, hvor godt det er at få gjort rent i dag (og slippe i weekenden!), at du er glad for de nye sko og ikke mindst den lækre dyrlæge. Det var faktisk slet ikke så tosset endda :-)
  God rengøringsdag...

  SvarSlet
 4. Kære Lene

  Med de sko kan det kun blive en saftig dag :-)

  Håber alt går vel med din søn på fredag!

  KH

  SvarSlet
 5. Kan det være til nogen trøst, at jeg brugte 7000,-, sidst jeg var til dyrlæge med min kat?

  Den ser ellers også dejlig ud. Den er da alle 700 kr. værd ;o)

  Kh Rikke

  SvarSlet