tirsdag den 21. juni 2011

Pro Knit Etui
Tina vandt for længe længe længe siden min GIVE AWAY, men da vi tilfældigt mødtes hos Dorthe og Tina ønskede sig et pro knit etui, blev vi enige om begge dele skulle matche....og at vi skulle arbejde på designet, når der var krea-aften hos Dorthe. MEN så var der jo lige dét at Kasper blev indlagt og projektet blev lagt lidt på hylden. (TAK Tina fordi du er så sød og var så tålmodig). Trods diverse forhindringer lykkedes det os endelig at mødes...igen hos Dorthe. Tina fik valgt stof og sammensætning og jeg fik syet etuiet. På Tina's blog kan etuiet ses med indhold.

Og så lige et lille suk fra en moders hjerte: Sønnen havde glædet sig afsindigt til at være med til at spille fodbold (til skolens idrætsdag) og da han møder op, får han beskeden "Vi har ikke brug for dig". Det var næppe ment så hårdt, som det var sagt, men for pokker da....drengen er god til fodbold og havde glædet sig til at være med. Ok han så måske ikke helt frisk ud, men idrætslæreren havde sagt god for at han kom på holdet??? Satser på at det var stress, der udløste kommentaren, men nu står jeg med en dreng, hvis selvtillid er knust...................................................................................................suk

6 kommentarer:

 1. Superflot etui, jeg har allerede set det hos Tina :)

  Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige i forhold til sønnike og fodbold, andet end, det virker temmelig uigennemtænkt at komme med lige præcis sådan en kommentar. Håber han vende det til noget positivt.

  SvarSlet
 2. For H...... hvad tænker sådan et menneske (lærer) dog på, jeg ryger lige op i det røde felt. Jeg er dybt forarget !!!!!!
  Godt Kasper har forældre som jer til at komme igennem endnu et nederlag.
  Forøvrigt - som altid - super flot arbejde ;-)

  SvarSlet
 3. Flot arbejde og smukke detaljer. Så det hos Tina igår.

  Ved slet ikke hvad jeg skal sige til den kommentar fra læreren af. Kan du ikke ringe til ham og få fortalt hvordan den landede inde i din søn og hvor ked han blev. Så må læreren jo også lige få lært at tænke sig lidt om. Altså hallo, det er børn han arbejde med ikke rosiner...

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare smukke, dem kan man da kun blive forelsket i :).
  Tja, stress eller andet hos læren, så kunne man have sagt det på en anden måde.

  SvarSlet
 5. Øv for en træls lærer! Nogen gange glemmer de vist at det er små mennesker de arbejder med!
  Dejlige etuier - smutter lige over og kigger med fyld! :)

  SvarSlet
 6. Sikke dog en træls måde den lærer fik det planlagt :(
  Æææjhh søde, jeg kunne da sagtens vente på etuierne :) Vidste jo at jeg ventede på noget godt. De ER blevet beundret behørigt i strikke caféen ;) Jeg eeelsker dem!!!!

  SvarSlet