lørdag den 4. juni 2011

Overspringshandling = skønt frikvarter

Farverne falder nok ikke lige i min søsters smag, men det var lige de farver jeg havde lyst til at arbejde/lege med! Bolden mangler stadig 5 "appelsin-stykker".

Trængte altså lige til et lille frikvarter fra symaskinen (og så manglede jeg lige lidt håndarbejdshygge til sofaen og de familiebesøg, der byder sig i week-enden). Så jeg fandt liiiige en lille ting, en fingerbold, der skulle laves til min yngste niece.

Overspringshandlinger er nu herlige og jeg troede ikke, at jeg kunne finde ud af at lave en fingerbold. Det er nu heller ikke så let for mig at få "appelsin-stykkerne" syet pænt og da slet ikke få dem samlet pænt......men mon ikke Sigrid er ligeglad med mosters selvkritik og bare vil elske at lege med fingerbolden?!

NOTE: Nu har jeg ikke kunnet skrive kommentarer i laaaang (= ingen kommentarer til de flotte ting jeg ser i blogland og ingen deltagelse i GIVE AWAYs).

6 kommentarer:

 1. Jeg synes den er super fin! :D Og ja, niecen er da nok ligeglad med om den er lidt skæv, den har jo smukke farver og må være dejlig at lege med.

  Du må have en dejlig solskinsdag!

  Med venlig hilsen Pernille - pescno.blogspot.com

  SvarSlet
 2. hvor er den fin og jeg elsker farverne.

  Prøv at fjerne det lille flueben, ved forbliv logget på, når du logger ind. Det har været et problem for mange her i blogland de sidste par uger.

  SvarSlet
 3. Jeg tror Sigrid syntes den bold er helt fantastisk, måske skulle jeg lige lave en til Merle også ?? !!

  SvarSlet
 4. den er super sød og dejlige farver hvis du spør´mig... :0)

  SvarSlet
 5. Tak til HelleJescika. Nu kan jeg skrive kommentarer igen og være med i GIVE AWAYs.

  SvarSlet