mandag den 13. juni 2011

Det gad jeg godt lige lave...

...disse herlige hæklede blomster, men jeg mangler da lige en opskrift! Ok, jeg tror godt, at jeg kan lave et mønster, men det ville da være nemmere at kunne printe et mønster ud, ikke?


Blomsterne er så fine og jeg så dem hos Dorthe i lørdags. De var dekorationen på en købe-kjole (mærket og hvor man kan købe kjolen kan jeg ikke huske), men jeg tænkte straks på den jersey sommerkjole, jeg har købt i Bilka, der trænger til et pift.
7 kommentarer:

 1. uh ja, hvor er de søde. Sig endelig til når du får lavet en opskrift ;-)

  SvarSlet
 2. Sikke fine ja jeg er jo ikke kreativ på dette område her er min hjerne lige på 0.Men skulle du lave en opskrift så sig lige til da Natasja helt bestemt har en kjole hvor disse fine blomster vil pynte.Kram Else

  SvarSlet
 3. Smukke blomster, dem vil jeg også have.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Super spottet, jeg kunne bestemt os godt finde en kjole der kunne bruge et lækkert pift - så en lille opskrift ville bestemt hjælpe

  SvarSlet
 5. Jeg er ikke så god til det med at hækle men jeg har set de samme blomster på en nederdel et sted bare syet i stof. Det så også super sødt ud, så den idé hapsede jeg med det samme. Er dog ikke nået så langt med projektet endnu ;-)

  SvarSlet
 6. for søren da hvor er de fantastiske.. Jeg bliver da vild glad hvis du laver en opskrift:0)

  SvarSlet
 7. Very nice flower!!!
  :o))
  Jarka

  SvarSlet