onsdag den 27. april 2011

Uhmmm skøn butik


Modestoffer i Vejen er flyttet i nye lokaler og wauw siger jeg bare. Lækkerheden er helt i top. Jeg skal da også lige nævne at man også kan net-shoppe hos Modestoffer, men da jeg jo ikke har dan-kort, så startet jeg gerne bilen og kører mod Vejen (ja ja jeg ved godt at jeg er langt bagud, men jeg vil skisme ikke betale 450 kroner for at få et dan-kort!!!!).

Butikken er indrettet, så mundvandet løber.
Masser af inspiration og købe-fælder ;D

5 kommentarer:

 1. Den ser lækker ud, enig med dig.

  Hvorfor skal du betale 450 kr. for et dan-kort ? Visa koster i nogle banker 150,00 kr. pr. år, men dan-kort vil de nærmest forærer dig alle steder. Så du må nok hellere se dig om efter en billigere bank.

  kh. Lis

  SvarSlet
 2. Uha ja, der skal jeg da vist snart have lagt vejen forbi. Top fint.

  SvarSlet
 3. Ja, den ser lækker ud, den butik - det skal jeg huske - har endda familie i Vejen :o).
  Jeg forstår heller ikke,a t du skal betale 450 kr for et dankort... Jeg kan også få et dankort gratis, og et visa-dankort for 150 kr.
  Knus Mette

  SvarSlet
 4. Jeg har lige tildelt dig en award for din dejlige blog. Jeg har ikke kendt den længe, men jeg følger dig troligt nu :o). Håber du vil være med!

  SvarSlet
 5. Tak for kigget - Dorthe har jo ikke vist så meget endnu på sin blog1 ;o) Skal selv over bag disken på lørdag, og jeg glææææder mig til at se det; bare jeg nu kan finde det, kunderne spørger efter! *hihi*

  SvarSlet