lørdag den 9. april 2011

Selv-forkælelse en menneskeret eller hvad?


Sønnen forkæles på højt niveau med livretter og hjemmelavet is. Der skal jo være nogen fordele ved at være syg ikke?! Jeg måtte jo så ud at handle og det passede lige med at jeg kunne slå et smut forbi Modestoffer og forsyne mig med stoffer til et helt specielt projekt til niecen (hun har fødselsdag om 12 dage og jeg satser på at kunne sy applikationerne i ventetiden på sygehuset...ja ja jeg ved godt at jeg presser citronen og måske når jeg heller ikke at blive færdig, men gøre et forsøg vil jeg dælme!).


Ud over nogle af materialerne til projektet fandt en absolut lækker saks vej i min kurv. Lidt selv-forkælelse er vel på sin plads eller hvad? Min egen saks, der er 13 år gammel er simpelthen slidt i samlingen og ikke skærene. Og da Dorthe jo har rigtig gode tilbud i butikken, måtte jeg jo slå til og købe saksen (hvornår ville jeg ellers få råd til sådan en saks?).

6 kommentarer:

 1. Hvor dejligt, at du fik købt saksen :)

  SvarSlet
 2. Bestemt! Og den kommer jo også mange andre til gode! :-)

  SvarSlet
 3. Det var bare SÅ dejligt at se dit dejlige smil i dag :-)

  SvarSlet
 4. Kan godt forstå at du forkæler din søn.. Men også dig selv,, Det kan jo godt være hårdt at ha sygdom omkring sig.. Flot ring du har lavet den anden dag..Go forkælelses søndag..;0)

  SvarSlet
 5. Fantastisk stof, der sprang på dig :o)

  SvarSlet
 6. super skønne stoffer.... og værktøjet skal jo være i orden.... håber det går fremad med sønnike
  kh♥

  SvarSlet