mandag den 4. april 2011

Overspringshandlinger og en skøn ring

Det er jo altid godt med overspringshandlinger og jeg sad og googlede mit dårlige humør væk (for nu regner det sgu osse). Midt i bloggeriet fandt jeg så denne her blog www.karlssonskludeskab.blogspot.com, hvorfra jeg surfede videre til denne her web-side med masser af ideer og tutorials.

Ringen MÅTTE jeg bare lige lave og godt nok blev min ikke så fin, som originalen, men jeg er glad.

Hvornår er mine hænder blevet så gamle?
Overspringshandlinger er skønne.

Nu kan jeg så komme videre med dagens program:
 1. Nusse om sygt barn (er skide urolig, for han fik et slags ildebefindende i går)
 2. Hente skolematerialer til det syge barn (jep urimelig mor, men har han energi skal han lave skole-sager. Må hellere lige tilføje at drengen har været syg i laaaaaang tid)
 3. Sy duge til min nevøs konfirmation (måske lige man får lyst til rigtig mange overspringshandlinger? Ej jeg holder så meget af min familie, så selvfølgelig syr jeg dugene.)3 kommentarer:

 1. Nej nu bliver jeg da helt vild sikke en ring sådan en må jeg da eje vil da passe til min nye kjole og sko LYSERØD.Men ved nærmer eftertanke kan det jo kun lade sig gøre hvis du evt ved om man kan købe en et sted:-)Kan jo ikke med min tålmodighed med alle de småting.Kram Else

  SvarSlet
 2. Ej et fedt link - tak for det :0) Super fed ring - den må jeg da også eje ;0)
  Håber din sæn har det bedre. Det er aldrig rart når de har det skidt - min ligger lige nu på sofaen bag mig med et migræneanfald SUK! Kan sagtens forstå din frustration..
  Ha' en god aften
  KH.

  SvarSlet
 3. Aaajj fed ring :) Den er godt nok lækker!
  Sikke da noget øv med sønnike :( Hvad siger lægen? KNUS

  SvarSlet