mandag den 18. april 2011

Seriøst klamphuggeri

...det er hvad jeg vil afsløre i dag! Jeg arbejder jo på niecens fødselsdagsgave og følger et mønster eller det vil sige at jeg ikke var helt tilfreds med målene, så dem har jeg ændret.

Nå men lege-hus-tasken er det rene klamphuggeri! Jeg har smeltet lynlåsen to steder, men den virker (ok den kører lidt trægt). Så ville jeg ikke lade lynlåsen gå op til tagtoppen?????? Med det resultat at jeg nu har et kedelig+ overgangshul (er der noget der hedder det?) Argg hvorfor kan jeg ikke få tingene til at fungere?!

Må indrømme at jeg pt. ikke har samme overskud til at gennemskue arbejdsgange og funktion (er det alle klamphuggeres undskyldning?)

Lynlåsen skal lige håndsys i den ene side, for jeg kom selvfølgelig til at sy ind i den. Opdagede det, da huset var vendt og orkede ikke at vende det igen, så den blev sprættet delvist op og skal nu sys udefra! Klamphuggeri!
Og så har jeg altså ikke fjernet alle ri-trådene, da billederne blev taget, men det kan sikkert ikke ses pga den ringe billed-kvalitet...det kører bare for mig her til morgen!!!!

Husets videre skæbne beror nu på en masse håndsyning og krydsning af fingre for at det hele passer sammen. Ventetiden på sygehuset skal bruges på det og så satser jeg på at være færdig onsdag aften.

TAK til blogland for alle de søde hilsner til sønnen.

4 kommentarer:

 1. Arrgghh, det kender jeg godt. Egentlig skulle man bare stoppe, men hvis det var mig selv fik jeg det bare ikke lavet færdigt.
  Tankerne er nok et andet sted....

  SvarSlet
 2. Tror nu da også at det er noget af et projekt du har kastst dig ud i.... mon ikke hun blir glad for den alligevel ;0)

  SvarSlet
 3. Helt ærlig så tror jeg hun bliver super glad for det, og hun ser altså ikke hvordan det skulle være, eller ved det jo ikke, så hun bliver elle vild :0)

  SvarSlet
 4. Ih hvor jeg kender det! Jeg skulle lige sy en kjole til en lille pige på 1 år igår, som hun skulle have i fødselsdagsgave, men pga. justeringer og "gode" ideer undervejs, endte det helt galt. Klamphuggeri er et godt ord. Kjolen endte på min datters bamse, lidt stor, men hold da op, hvor bamsen er fin nu :D

  Jeg synes iøvrigt det er et smadder fint hus du har lavet!!

  SvarSlet