onsdag den 20. april 2011

Træt med træt på

Bare en lille update. Jeg er TRÆT MED TRÆT PÅ. Vi er nu hjemme igen fra sygehuset - vi er udskrevet men stadig indlagte!?!? Jeg var for træt til at spørge hvad pokker det betød, men forstod godt at vi kunne kontakte sygehuset på alle tider af døgnet og at vi skal tilbage på fredag til læge-samtale. Drengen har det på ingen måde bedre og lægerne kan ikke sige hvad der er galt og hvorfor han overvældes af svimmelhed og kvalme ved aktivitet. Drengen kan ikke engang gå 600 meter uden at blive lig-bleg og svimmel.  Vi snakker altså om en 12-årig total sporty dreng, der elsker at være aktiv. Astma er stadig en mulighed, selv om lægerne ikke helt tror på det, men har givet ham astma medicin alligevel?! Jeg tror nu stadig at det er den forbandede 12 års vaccine, der er skyld i det hele. Det var præcist dagen efter vaccinen han blev syg og fortsatte med at ha' det dårligt...hmmm det giver stof til eftertanke...

Nå men heldigvis er drengen ikke ved at falde fra hinanden og vi er hjemme igen. Nu skal jeg til at finde ud af hvad der skal handles ind til påsken og så har jeg jo lige et lille fødselsdags-projekt, som jeg gerne vil ha' færdig til i morgen (sig det ikke til nogen, men jeg har skisme pillet det hele op igen...og Dorthe du må ikke råbe af mig vel? - helt ærlig jeg trænger bare til at ha' styr på noget)

Mit indlæg er ØV, så jeg vil spare jer for mere brok på sådan en dejlig dag. Måske dropper jeg alt og sætter mig i solen med et glas COLA. Ja jeg er så cola-afhængig igen! Tænk at bekymringer kan presse én ud i sådan noget snavs?! Nu kommer den hårde tur med cola-afvænning...sidste gang var jeg seriøst hårdt ramt i 14 dage. Dengang tog jeg en kold tyrker, men nu prøver jeg med stille nedtrapning.

5 kommentarer:

 1. Hvor lyder det bare træls! Er han blevet tjekket for kyssesyge, symptomerne er de samme.

  Trist, at du ikke kan nyde det gode vejr, men jeg kan nu godt forstå det! Jeg håber de finder ud af, at han ikke fejler noget alvorligt, men bare skal spise en vitaminpille eller noget lignende smertefrit!

  God bedring med ham! Og knus!

  SvarSlet
 2. Åh det lyder bare så træls. Jeg håber også at alt er okay med ham. Forstår godt du har brug for at brokke dig lidt.
  Rigtig god bedring med ham.
  Colaafhængighede kender vi alt til her i huset. Vi er lige trappet ned til kun at drikke det i weekenderne. Huha det er noget skidt det cola.

  SvarSlet
 3. Kære du, jeg håber snart din søn bliver rask. Det er hårdt når det står på, så jeg kan godt forstå du hoppede på cola vognen igen. Så må du bare igang med nedtrapningen, når din søn bliver rask.
  Håber det sker snart.

  God påske og kærlig hilsen Lis

  SvarSlet
 4. ØV hvor er det bare en møg træls omgang :(
  Men kan det klares med cola-druktur, så tag det med ;) KÆMPE knus herfra!

  SvarSlet
 5. Håber I snart får en afklaring, uvisheden er bare så belastendende.
  Og cola afhængígheden, fortsæt med den. Og tag en kold tyrker når der er overskud....

  SvarSlet