onsdag den 12. november 2014

Og så blev det til...


...endnu en lille blogpause, hvor jeg har brugt tid på at tænke.


- tanker omkring tilværelsens udfordringer
- en undren over det danske sygehusvæsen
- en glæde over, at jeg har en rigtig dygtig læge 
- en forvirring over, at  forsikringsselskaber ikke automatisk rådgiver til kundens fordel? Ja jeg er naiv!
- et desperat forsøg på, at overbevise mig selv om, at jeg nok skal komme igennem dette smertehelvede på kortere tid, end lægens vurdering.

Humøret har fået endnu et hak i tuden! Jeg havde lige brug for at vende forskellige ting....og græde lidt...for atter at kunne rette ryggen. Nu hjælper det så også gevaldigt, at jeg i nat har sovet 4 timer SAMMENHÆNGENDE :-) Siden maj har mine nætter bestået af ca tre timers usammenhængende søvn og jeg var nået til grænsen. Min lægen har nu lagt en plan for mig og forsøger, at finde en medicin kombi, der kan lindre smerterne nok til, at give mig lidt mere end tre timers søvn :-)

I morgen vender jeg tilbage med endnu en bog-anmeldelse....endnu en bog, man bare MÅ eje :-)

4 kommentarer:

 1. Konklusionen ud fra egne erfaringer er, at man er HELT på egen boldgade ud i diverse systemer som ikke kan kommunikere sammen og har hver sin dagsorden.
  Tag mod al den støtte du kan få fra din læge og dit netværk.
  De bedste ønsker og gode vibrationer og alt hvad der kan hjælpe sendes her fra.

  SvarSlet
 2. Det er uhyggeligt at der kan blive vendt op og ned på ens liv på den måde, fuldstændig uden at man selv har nogen indflydelse på det!
  Og det er svært med den dårlige samvittighed, jeg forstår hvordan det nager, men der er vist en der burde have endnu mere dårlig samvittighed
  - jeg sende gode vibrationer og tanker til dig, og håber at du snart får det bedre, på alle måder :-)

  SvarSlet
 3. Det er utrolig så glad man kan blive af lidt søvn!

  SvarSlet
 4. Åh søde Det har været en lang vej. Kender til det ikke at kunne få sin søvn og ved at det kan ødelægge ens formåen resten af dagen. Og systemet i DK er håbløst. Jeg forstår ikke at vores samfund har råd til at tabe så mange på gulvet. Tit bliver der tænk kortsigtet pga økonomi istedet for langsigtet. Heldigvis har du din læge i baghånden så jeg håber for dig at du finder vejen frem. De bedste energier sendes herfra til dig.
  Rigtig mange knuz fra Lina

  SvarSlet