onsdag den 4. september 2013

Tilda-krea-dag

...drømmer jeg om.

ja nu må jeg jo fatte strikkepindene

Jeg kunne godt tænke mig at lave en sy-dag, hvor der bare skal sys Tilda-figurer. Specielt nu hvor den nye bog er kommet, så river det i mig for at komme i gang. Det ville nu være hyggeligt, hvis vi var et par stykker samlet og bare gik amok.....ja det drømmer jeg altså om her den første uge i september :-)

9 kommentarer:

 1. Kære Lene...
  Boede du lidt tættere på kom jeg straks og holdt Tilda-krea-dag sammen med dig. Det kunne faktisk være rigtig hyggeligt. Ny bog...? Den må jeg hellere på udkig efter - har alle de andre, så den må ikke mangle i samlingen ;o)

  Og hvor er det fedt dit krearum. Lyst og lækkert.
  Jeg er i gang med at male køkken... Husets mest besværlige rum at skulle male. "Mor, ved du hvor..?" "Skat, hvor står...?" Alt i mens man får ledninger i hovedet, og falder over malerspanden :D

  Ha en skøn dag <3

  SvarSlet
 2. Ja sikke en fest det kunne være, det gad jeg også godt ;O) De ser rigtig fine ud, og man får jo lyst til at sy og strikke løs. ;O)

  SvarSlet
 3. Altså nu er jeg jo totalt nybegynder mht Tilda, men jeg er med på sådan en dag. Det kunne være vildt hyggeligt. Er forresten igang med den første Tilda kreation. Fugleskræmsel. Skal nok sende billeder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mette, du er altid velkommen hos mig til en Tilda-krea-dag. Jeg har et par fif til Tilda-syning og deler dem gerne ;). Send mig blot en mail og så kan vi finde en dag, hvis du har lyst :-)

   Slet
 4. Hvor herligt, hvad hedder den nye Tildabog?? ;o)

  SvarSlet
 5. Åh - gud - er der kommet ny bog ? Har dem alle, men får ikke syet en disse fra dem :-( Men selvfølgelig skal man da også have den nye ;-)
  I øvrigt gad jeg gerne en sy dag med dig, men du bor så laaaangt væk <3

  SvarSlet
 6. Hejsa lyder superfint
  Men hvor køber man det rigtige husfarvede stof, garn til håret, og ikke mindst de fine skøjter ????

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg køber materialerne hos Panduro Hobby :)

   Slet