lørdag den 21. september 2013

"Hvad rager det dig?"

...Ja sådan en respons fik jeg i går af en ung fyr.

I går var jeg en tur i Vejen for at hente de lækreste oksemørbradbøffer til manden og sønnen (jeg kan ikke selv li det). Da jeg afleverede kundevognen så jeg to unge fyrer, der stod og tissede op af muren, ja det vil sige den ene stod inde i skuret til kundevognene. Egentligt kunne jeg jo være ligeglad, men det røg lige ud af mig "der er et toilet lige om hjørnet" og jeg sagde det på en oplysende og ikke forarget måde (selvom det sidste nok var berettiget). Hold da op en respons jeg fik. Den ene fyr fik "rystet af" og forsvandt i en fart, mens den anden fyr blev meget aggressiv. "Skal jeg pisse op af din bil?" råbte han, alt i mens han flashede sit tisse-rør mod mig ;D. Nu var jeg ikke sådan at hyle ud.....mærkeligt nok, men jeg fik alligevel ikke sagt, alt det jeg kunne ha' sagt, som fx.:

"jeg tror ikke, du kan nå hen til min bil med dén lille stump"
(ok så havde jeg nok fået tæsk, men den var altså ikke ret stor)

eller

"jeg ville såmænd blot skåne dig for en bøde
 for at tisse offentligt og blufærdighedskrænkelse"

eller

"det er simpelthen for ulækkert, 
at jeg og andre skal vade rundt i dit pis"
(den udmelding er jo heller ikke så konstruktiv)

I stedet for fik jeg sagt, at det ville jeg da ikke bryde mig om, men toilettet om hjørnet var ganske gratis at benytte. Og så gik jeg ellers hen til min bil og satsede på, at han ikke kom efter mig.

Faktisk er jeg lidt overrasket over, at jeg kommenterede hans svineri, at det ragede mig, men parkeringspladsen var fuld af familier med børn og det røg bare ud af mig ;D. På vej hjem i bilen kom jeg til at grine over den lille stump, han så provokerende og truende flashede mod mig....arhmen helt ærligt, imponeret var jeg ikke....heller ikke af den ;D

Det var en sjov historie, at fortælle hen over den dejlige middag ;D

16 kommentarer:

 1. Ahr men, jeg blver så chokeret over den udvikling der er igang med folk, der bare så synes, de kan tale sådan og opfør sig sådan. Jeg er chokeret over den egoisme, der er. Men jeg ville have været ligesom dig og bagefter tænkt over alle de ting, jeg KUNNE have sagt. Men sejt at du alligevel sagde noget til dem. Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det er noget underligt noget, jeg er sikker på at den unge fyrs aggressive respons skyldtes, at han blev flov....det håber jeg i hvert fald. Han havde ikke forventet, at nogen ville reagere på hans opførsel.
   Hjemme talte vi om det og jeg måtte sige til sønnen min, at det ville gøre mig flov og ked af det, hvis han kunne finde på at tisse op af en mur, sådan midt i et menneskemylder...ja i det hele taget ville jeg håbe, at han i en trængende stund alligevel ville kunne udvise hensyn. Dét mente han nu nok kunne lade sig gøre ;D

   Slet
 2. Man skal da heller ikke finde sig i det, så godt du fik sagt fra. Til gengæld så ved man desværre aldrig, hvad man får som svar...eller reaktion, så godt du nåede sikkert hen til bilen. Kender godt det der med, at man bagefter gennemgår alle de ting man kunne have sagt ;O) Vi er jo selv flyttet ind midt i byen, og der skal man også lige vænne sig til at blive skældt ud, folk der tisser i porten og hundelorte i indgangen. Heldigvis er der også musik i gaderne og mange der er søde, men tror desværre ikke man får det ene uden det andet følger med. Det betyder så ikke, at man skal finde sig i det hele, jeg siger også min mening. Kh Helle ;O)

  SvarSlet
 3. Kommentar 1, helt klart kommentar 1 (forudsat det altså ikke var bilen, du talte om størrelsen på)!
  Sejt, at du i det mindste sagde noget til dem, de s#¤%&.

  Jeg sprang oksemørbrad og bøfferne over. Her i huset er det manden der er alt for lidt rovdyr til sådan noget :(

  SvarSlet
 4. Hvor er det sejt, og fedt at du TØR sige noget. Dejligt at du tager medmenneskeligt ansvar!
  Det er ikke ok at tisse alle steder. Og det er slet ikke ok at reagere voldsomt.
  Bliver så glad når folk tør gøre og sige noget, for detsværre er der alt for meget frygt og fordomme der tilsidst resultere i at vi aldrig gør noget, og det er fatalt!

  SvarSlet
 5. Hov, og så kender jeg alt for godt tanken om hvad man kunne have svaret.

  SvarSlet
 6. Tak fordi du sagde noget. Sådan en uopdragen knægt.

  SvarSlet
 7. Sikken da en gris - Dog kan jeg ikke lade være med at smile af din fortælling :-) Kan lige se den lille stump for mig :-D

  SvarSlet
 8. Det er egentlig ærgerligt, at ungersvenden med den lille stump ikke ved, hvordan han nu bliver udstillet - møghvalp, han skal være glad for, han ikke er min.
  Jeg ville også have sagt noget - også selvom jeg har været tæt på øretæver et par gange, men nogle ting skal man altså bare ikke finde sig i (en gang så jeg en mor slå sin ca 10-årige, en anden gang var det en mand, der slog sin kæreste, så det sang; SÅ reagerer jeg uden at tænke først)

  SvarSlet
 9. Godt gået Lene :0)
  - og fin måde at fortælle historien på hi hi..
  God søndag til dig

  SvarSlet
 10. Thi hi - sød historie. Jeg når heller ikke altid at tænke de gode svar før det er for sent ;0)

  SvarSlet
 11. Sikke en klovn! Kan godt forstå du kom til at grine :-)
  Kh Christina

  SvarSlet
 12. Sikke en klovn! Kan godt forstå du kom til at grine :-)
  Kh Christina

  SvarSlet
 13. Sikke en klovn! Kan godt forstå du kom til at grine :-)
  Kh Christina

  SvarSlet