tirsdag den 3. september 2013

Soft neon

....findes det?


I en utrolig lækker butik i Billund....kan ikke lige huske navnet på den, men jeg kan godt finde den igen ;D....fik jeg øje på dette lækre bånd og da jeg udbrød "fed farve", var ejeren af butikken enig med mig i, at denne soft neon er en skøn farve. Soft neon? ....smiler og ved endnu ikke hvad jeg skal bruge båndet til. 

NB: Båndet var også i en army/fyrretræs grøn farve, som jeg da også lige må eje et stykke af ;D og som jeg heller ikke ved hvad jeg skal bruge til. Nogle gange er ting bare så lækre, at man bare må eje dem ikke?

6 kommentarer:

 1. Hehe... Jeg fandt det samme bånd en dag og selvfølgelig kom det med hjem. Efter nogle måneder i skuffen uden at jeg fik gjort brug af det, pynter det nu på min datters børnehavetaske. Så kan hun kende den fra alle de andre tasker magen til hendes. :-)

  SvarSlet
 2. Sikke noget lækkert bånd! Og sikke en skøn blog!!! Jeg faldt lige over den og blev helt opslugt, så jeg er nu den glade læser af din blog og ser bare frem til mere...

  :-) Ann-Katrine

  SvarSlet
 3. Lækkert bånd ;O) Jeg samler også lækre sager sammen. Man kan ikke være kreativ, hvis man ikke har lidt at lege med.
  Kh Helle ;O)

  SvarSlet
 4. Sikke en lækker soft tone i farven. I like!

  SvarSlet
 5. Man kan altid bruge noget lækker bånd. Jeg købte det samme i orange - jeg aner ikke til hvad, men det kommer nok på et tidspunkt. Og så er det vigtigt at have noget forskelligt

  SvarSlet
 6. Hejsa, jeg er sikker på, at butikken hedder 2 søstre og en kunsnter (Beth Baun)
  KH. hanne

  SvarSlet