mandag den 23. september 2013

Dagen derpå

...er sådan en skøn blæsende efterårsdag,
hvor der skal tændes lys, drikkes te og hygges.


I går blev manden fejret med det store kagebord (Stine, brunch-opskriften er gemt til næste gang). Jeg spiste så meget kage, at jeg i nat ikke kunne sove pga. kvalme...manden og jeg blev enige om, at det måtte være noget med alderen, når man ikke længere kan tåle så store mængder kage (for da slet ikke at tale om, at figuren heller ikke tåler de mange kalorier) ;D

Kasper var også hjemme i weekenden og hvor er det bare dejligt, at ha' ham hjemme. Vi ser godt nok ikke meget til ham, for han skal jo hænge ud med kammeraterne, så meget som muligt, mens han er i byen :-). Jeg vasker tøj og tjekker op på hvad han mangler :-) og nyder det! Han er såååå glad for at være på efterskole, at det er en fornøjelse. Aldrig har jeg fået så mange kram af drengen...og det er ikke fordi han savner mig, nej det er glæden, der bobler over :-). 

Efter sådan en dejlig og hektisk weekend (altså bortset fra migrænen og udgået medicin), så er det bare skønt, at kunne tillade sig at nyde dagen med lidt hækling i sofaen. Mine nye fyrfadsstager skal også indvies. Jep, der er dømt total hygge-mandag.


4 kommentarer:

 1. Hvor dejligt jeres søn er glad for sin efterskole ;O) Ønsker dig en rigtig hyggelig mandag. Kh Helle

  SvarSlet
 2. Tillykke med ham :)
  Det er nogle virkelig søde lys du har på det sidste billede - Rigtig efterår, med tændte stearinlys.
  God mandag til dig.

  SvarSlet
 3. Vejret er også lige til levende lys, en sofakrog og hæklenålen - Det var i værtfald min undskyldning for at bruge et par timer i hjørnet ;o)

  Og kæmpe tillykke med gemalen. Håber maven har fået det bedre.. Så kan man lære det!.. Eller noget :D

  Dejlig mandag til dig.

  SvarSlet
 4. Ser hyggeligt ud :0) Rigtig sød ide med kaffebønnerne i flasken..
  Tillykke med manden og rigtig god aften

  SvarSlet