søndag den 18. august 2013

Genbrug og dæmpede farver

....er lige mig pt.


I mandags havde jeg besøg af  dejlige Trine og vi startede på taske-syning. Jeg nåede ikke så langt med min taske, men fik syet lidt lapper sammen til fronten.. Lapperne er af genbrugstøj og endnu bedre, så er nogle af dem klippet af Kaspers gamle tøj. En 10 år gammel skjorte og sommerjakken fra sidste år. Mega hyggeligt at bruge hans gamle tøj....måske jeg savnede ham lidt i mandags?

Det er nu en uge siden, vi afleverede ham på Balle efterskole og jeg må sige, at det er gået over al forventning....altså med mig ;D. Mandag sørgede Trine for, at jeg blev distraheret. Tirsdagen var laaaang, men onsdag blev en dejlig dag, da han ringede hjem og fortalte, at han havde det godt og at han i øvrigt snart manglede underbukser :-) OG at han ikke kom hjem i weekenden. At høre fra ham, gav en skøn indre ro. Der er ikke brug for flere tudekiks ;D

Med hensyn til tasken, så ligger den desværre i bunken af ufo'er, for jeg har travlt med at forberede den kommende workshop.

2 kommentarer:

 1. Oh shit - jeg skal aflevere lige om lidt - og er slet ikke klar - men dejligt at høre, at der er et liv bagefter for moar..... :-) Det niver i hjertet at give slip - selvom fornuften godt ved, at det er sådan det er :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pyh føler med dig, det er ikke bare sådan at aflevere sit barn på efterskole...man kan ikke undgå klumpen i halsen og de lidt våde øjne ;)
   MEN jeg lover dig, man finder ro, når man først har hørt fra sit afkom. I fredags så jeg sønnen ved selvsyn og kunne se glæden lyse ud af øjnene og jeg takkede stille for at han er så glad, for havde det været det modsatte, så er jeg ikke sikker på, at jeg kan være hård og sige, at han SKAL give det en chance.

   Slet