onsdag den 24. juli 2013

Skal, skal ikke?

...smide denne ud

eller

lave en lyn give away?


Dette terrasse-hækle-etui er IKKE det fineste håndarbejde, som jeg har begået. Alligevel har jeg ikke lyst til at smide det ud. Gider dog (har ikke tid) heller ikke rette fejlene.


Skal den ende i skralden? Jeg har svært ved at forære dette halv-dårlige håndarbejde væk, men på den anden side, er det jo også tosset at smide den ud, når den kan bruges. Det er ikke min stil, så jeg beholder den ikke selv. Måske kan den reddes, hvis nålepuden droppes og erstattes af en ny (har stadig ikke tid til at sy en ny).

Kan jeg leve med 
at dette halv-dårlige makværk sendes ud i verden?

Hvordan har du det med sådan noget?

27 kommentarer:

 1. kun dem, som bestiller noget kan lave fejl og fejl kan gradbøjes. Jeg synes den ser fin og funktionel ud og det ville glæde mig om jeg kunne vinde den, som give away.
  mvh. Lillian

  SvarSlet
 2. Ha ha, den er da sjov- og der skal ikke være nogen anden nålepude på. Jeg sidder tit og hækler på terassen i øjeblikket, så jeg burde måske lave mig noget lignende. Måske også en anordning til bilen...:-) Knus Heidi

  SvarSlet
 3. Jeg synes den er rigtig fin og vil blive glad for at vinde den. Så jeg synes du skal også sende den ud som give away.

  SvarSlet
 4. Jeg er ikke super dygtig og derfor er mine ting ofte mere eller mindre skæve eller i hvert fald anderledes end tiltænkt. Men jeg oplever alligevel at andre bliver glade for det jeg laver - så jeg har forliget mig med at sådan er det bare med mine hjemmegjorte ting ;-)
  Og dit hækle-etui ser toplækkert ud. Så jeg vil glæde mig til at få lov at smide et lod i puljen! : )

  SvarSlet
 5. Er selv perfektionist og har det svært med de fejl jeg af og til laver i mit håndarbejde. Jeg oplever dog også at de er tydeligst i mine egne øjne og ikke i andres. Synes helt klart du skal smide den op som en give away 100% som den er :-D
  Mvh Rikke

  SvarSlet
 6. Ja da kom med den som give away- jeg gad godt have den siddende på min havestol :-)

  SvarSlet
 7. Er også perfektionist, så kender det alt for godt...

  MEN dit hækle-etui er super lækkert...

  Ikke smide det ud, men lav en give-away... Jeg vil meget gerne vinde det...

  SvarSlet
 8. Den skal da ud i verdenen. Jeg er med hurraaaaa.

  SvarSlet
 9. Jeg forstår godt dit dilemma, men jeg ved at noget der ikke kan passere din kvalitetskontrol er flottere end hvis jeg selv baksede med det og jeg kunne godt bruge det og ville elske at eje det. Så lav en lyngive away så smider jeg lodder ind!

  SvarSlet
 10. ud i verden - nu ved vi jo at den ikke er perfekt ( selvom den sikkert er )

  SvarSlet
 11. Jeg kan ikke finde ud af at sy, men jeg elsker at hækle, og dit etui er lige min stil- så klart -> give away

  SvarSlet
 12. Jeg ville sikkert også deltage i en giveaway... At smide den ud er da helt tosset!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der skulle stå HELT sikkert... :-)

   Slet
 13. Jeg synes helt sikkert du kan være bekendt at udlove etuiet i en give away. Jeg er enig med de andre: fejl kan gradbøjes, og hvad man selv ser er ikke altid så vigtigt eller synligt for andre. Derudover er det altid bedre at genbruge end at smide ud, synes jeg :)

  /Kristina.

  SvarSlet
 14. Jeg ville elske at eje dit terassehækleetui, den passer som syet til mine nye havehynder og stole. Ser frem til om du kunne finde på at lave en give away......
  god dag til dig.

  SvarSlet
 15. Helt afgjort - en give away - Hvis man kun kan lide over-perfekte ting, kan man jo bare lade være med at deltage. Så er der også flere chancer til vi andre :-)

  SvarSlet
 16. Jeg ville også elske at eje den, i mine øjne ser den super fin ud, kære Lene! Jeg forstår dig godt mht til de fejl du selv lægger merke til, det gør man jo når man selv laver noget. Men du (vi) er nok selv vores verste kritikere, og jeg synes det er super godt du øver dig på at sige dig tilfreds med tingene, osse dem der ikke bliver heelt som du havde tænkt.. ;-)

  X`er fingre for give away :0)

  Knus fra Marthe

  SvarSlet
 17. Jep jeg kunne godt leve med at vinde den :)

  SvarSlet
 18. Det er super fint! -Siger en af dem der er meget dårlig ved en symaskine... Så tror vi er en del der slet ikke ser det samme som dig. Synes helt sikkert den skal et andet sted hen end skraldespanden!
  Hav en dejlig dag

  SvarSlet
 19. Den ser super fin ud og det er måske kun dig selv som kan se de små fejl. Skynd dig at lave en give away, som jeg rigtig gerne vil vinde. Men jeg kender godt din følelse, jeg vil også have at det jeg syer er helt i orden.

  Kh Mette

  SvarSlet
 20. Hej Lene. Skriiiig.... Ikke smide noget ud, det er fantastisk som det er. Solhilsner fra Mallorca og knus fra Stine

  SvarSlet
 21. Stemmer i koret om en give away - den er bare super fin :-)

  SvarSlet
 22. Stemmer i koret om en give away - den er bare super fin :-)

  SvarSlet
 23. Jeg synes også, at du skal lave en give-away. Måske er det kun dig der ser fejlene og den ser fin ud herfra.

  SvarSlet
 24. Jeg vil også elske at vind den, det er helt sikker kun dig som ser, at den har en fejl. Håber på en Give away
  Ha en go sommer dag

  SvarSlet
 25. Deltager i en give away. Hvorfor skal verden være så perfekt, vi er kun mennesker ?

  SvarSlet