fredag den 12. juli 2013

Dagens genbrug # 12

...er forsinket/aflyst!

ét af bælterne skal blive til bakke-greb
(det brede bælte ville selvfølgelig blive klippet smallere)

Et skrivebords-indsats skulle forvandles til en bakke til sommerpynt, MEN jeg må da for pokker snart forstå, at spraymaling og mig ikke er den bedste kombi.

For en gangs skyld sørgede jeg for at slibe og følge vejledningen. ALLIGEVEL havde jeg lige glemt, at jeg aftenen inden, havde spraymalet sådan lidt for sjov (????????), så jeg sprayede fornøjet dagen efter. Klar til anden omgang spraymaling, så jeg til min gru, at malingen krakelerede/bølgede. Hvis ikke mine naboer var hjemme, havde jeg med stor sandsynlighed skreget et par ukvemsord mod skidtet. Læste så lige igen bag på sprayflasken og kunne læse, at man skal vente 36 timer mellem spray'ningen ELLER mindre end 4 timer! Og jeg havde jo sprayet lidt for sjov inden jeg gik i seng = mindre end 36 timer og mere end 4 timer. Argggghhhh. 

Såååøøøøhhhh den må I ha' til gode en anden gang :)

Og der er ikke et alternativ til dagens genbrug, for jeg var til hygge hos Mette i går og resten af dagen blev brugt på hækling. 

3 kommentarer:

 1. Hihi - kan sagtens forstå dine frustrationer - hvad er det også for noget underligt noget med enten 36 timer eller før 4 timer:-) Jeg tror nu det ender med at blive rigtig fint og 1000 tak fordi du er med til genbrugstema - du har virkelig lavet nogle rigtig fine ting!
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Ja spraymaling er fantastisk bare man overholder "reglerne"
  Jeg kom lige til at tænke på mine første køkkenskabe i vores første hus tilbage i 70erne, da jeg så dit bælte der skal blive til greb. Vi satte kærnelæder (det var jo hittet dengang) som greb på alle vores køkkenskabe i det lille bindingsværkshus.
  God sommer
  Eva

  SvarSlet
 3. Kan se jeg ikke er den eneste, der ikke er så-ååå gode venner med spraymaling ...! ;-)

  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet