torsdag den 6. oktober 2011

Top service

Er det ikke bare en lækker farve? Kan købes her og her.

Jeg bliver altid så glad og rørt over super top service. Ja ja jeg ved godt at det er en del af jobbet...altså at yde god service, men når der så ydes lidt mere end det forventede, bliver jeg altså rørt.

I denne uge har jeg oplevet en sådan service to gange og endda på samme dag ;D.

Første gang, var hos Ernst El i Billund, hvor de var super hurtige til at fixe min symaskine...JEP DEN OVERLEVEDE :D og reparatøren sagde, at maskinen havde mange år i sig endnu....øj hvor blev jeg glad og stolt ;D.

Anden gang, var hos Modestoffer i Vejen.Jeg manglede desperat et nøgle blommefarvet garn og vupti fik jeg mit garn, blommefarvet Pima bomuld, som er så lækkert at arbejde med.

Jeg havde købt nogle viskestykker i FAKTA, som jeg sy nogle fine hjerter af, og så måtte jeg da også lave nogle T-light covers, der matchede (begge dele er til julemarkedet i Billund den 20. november)

3 kommentarer:

 1. Hvor er det skønt når bare tingene lykkedes..:0) Godt at din symaskine nu igen kan komme igang.. De hjerter du omtaler af viskestykker - er det nogen vi må se på et tidspunkt?? Er meget interesseret...
  KH Iben

  SvarSlet
 2. Sikke en fantastisk farve. Har en svaghed for lilla... er nok nødt til lige at anskaffe sådan noget Pima Bomuld og så selv få gang i hæklenålen

  SvarSlet
 3. Lækker farve ♥♥
  og fine projekter ;0)

  SvarSlet