tirsdag den 11. oktober 2011

Jeg flyver hastigt....

...af sted på noget der ligner et flyvende tæppe...eller måske er det i virkeligheden alle de stofstykker og sytråde, der flyver rundt om benene på mig. Jeg er blevet indkaldt til akut krisehjælp på sønnens skole. Deres klasse skal spille Hodja fra Pjort til skolefesten og da den kostume-ansvarlige lærer er indisponible ( pga. bil-uheld), så kunne mit gamle lærer-hjerte ikke sige nej til nødråbet fra klasselæreren.


billedet er lånt her
Heldigvis er der styr på mange af kostumerne, men de der småting og tilrettelser tager dælme sin tid. Men hjælpen bliver værdsat og jeg nyder at mærke suset fra lærergerningen....uh hvor jeg nu alligevel savner det ;D

Jeg er så træt, når jeg kommer hjem og dette indlæg er blot for at fortælle mine trofaste læsere, at jeg ikke er forsvundet, men blot ikke har det vilde overskud til at blogge....tænk at det kan lade sig gøre....

3 kommentarer:

 1. Åh hvor er det godt at du kan træde ind og hjælpe ungerne med at gøre deres forestilling til en succes trods alt. Håber læreren kommer sig !

  SvarSlet
 2. Du lyder også rigtig glad over at være igang. Det kan jo så kaldes held i uheld. Men du kommer jo tilbage til os igen, så god fornøjelse med tjansen.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Hvorfor er jeg bare slet ikke i tvivl om at du elsker det :)

  SvarSlet