torsdag den 27. oktober 2011

Nyt hækle-etui design igen


To nye etuier, som jeg har tegnet og syet....og som jeg håber bliver solgt til julemarkedet i Billund (den 20. november, hvis nogen skulle være i tvivl ;D)

Brunt, blåt og grønt etui med vintage læderknap (hi hi Kasper troede at jeg havde taget knappen fra hans spritnye cardigan)


Stjerneknappen er fra Netto, eller det vil sige træ-delen er fra en æske ass. træknapper og jeg har derefter limet et tyndt stykke ruskind på.

Detalje fra bagsiden.


Ja, det er altså ikke nemt at tage billede af etuiets indvendige indretning, men måske de tre hovedlommer kan fornemmes. I etuiet har jeg desuden syet kanaler til hæklenålene (der max. må ha' en højde på 15 cm.)


Dette etui er syet efter samme mønster (eget design/mønster), men blot i lilla farver....jep jeg syr stadig i lilla stoffer ;D.


Detalje på bagsiden.


Og på klappen er syet en brun ruskinds-stjerne (der vil sikkert komme ruskindsstjerner på mange af de kommende ting, for jeg er helt pjattet med ruskind)

9 kommentarer:

 1. De er bare rigtig flotte (: hvad koster sådan et etui?

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare fine. hvis man nu ikke kommer til Billund, hvordan køber man så et etui af dig, og hvad koster det? :)

  SvarSlet
 3. Jeg synes det er så flot det du laver - alt sammen. Og jeg er fuld af beundring for alle de fine og geniale detaljer, du får med :)

  SvarSlet
 4. Igen - de er så fine.
  Sikke en luksus at finde et sådan frem om aftenen.
  Jeg kommer desværre heller ikke til Billund.
  Mon man kan købe et her?

  SvarSlet
 5. Du tryller...
  Og jeg tror, at jeg kan spotte lidt af det stof jeg sendte til dig i det lilla hækle-etui
  Det gør mig så glad at du kunne bruge det

  Stine:))

  SvarSlet
 6. Pokkers også, jeg ville sørme gerne til Billund og købe det grønne etui!!!! Hvor er de bare lækre. Mon de kan bestilles?

  SvarSlet
 7. Stine: til det lilla etui har jeg brugt noget af det fine stof du sendte mig :D

  SvarSlet