fredag den 21. oktober 2011

Fra ARGGGGH til TADAHHH

Dette etui har jeg med skam måtte indrømme, at ha' haft liggende aaaalt for længe. Jeg var nemlig ikke tilfreds med dekorationen og kunne ikke få mig selv til at sende etuiet til modtageren (gad vide om hun nu helt har opgivet mig?) Dekorationen = kattepoten var for klar i farven.


Efter at ha' gået som katten om den varmegrød, besluttede jeg at sende etuiet anyway, men jeg ville da lige stryge det, så etuiet i det mindste så pænt ud, inden afsendelse. Da jeg strøg smeltede jeg broderigarnet (havde ikke lige tænkt på at det var ikke var bomuld - det var fra Fakta) og tekstil-trykket smittede af????
Jeg havde ellers fikseret det længe, men åbenbart ikke godt nok. AAAARRRRGGGG nu måtte jeg så igang igen. Efter flere fejlslåede forsøg, prøvede jeg i ren desperation, at vaske overskudsfarven af tekstiltrykket....og TA DAHHHH det endte med et fedt look. Sådan forvasket og helt som jeg gerne ville ha' det.


 
Hurtigt blev en ny blonde hæklet og NU skal etuiet sendes afsted...og jeg er spændt på om den nye detalje (en lomme bag på etuiet) vil falde i god jord.

10 kommentarer:

 1. Det er blevet rigtig fint.
  Og sødt med en forvasket pote ;o)

  SvarSlet
 2. Det ser da total godt ud Lene!

  SvarSlet
 3. Sikke nogle flotte etuier du laver. Vildt inspirerende....

  Kh Mette

  SvarSlet
 4. Du er simpelthen så sej til det der, Lene!!
  Jeg må bare bukke dybt!

  SvarSlet
 5. Hej Lene
  Det ser i hvertfald fint ud på billedet:)

  Jeg glæder mig til at modtage den:)

  Knus/Anne-Birte

  SvarSlet
 6. Hej Lene

  Jeg vil gerne bestille et strikke etui i de farver, hvis det kan lade sig gøre ?

  lishjort9 @ gmail. com så kan du sende pris og vi kan aftale nærmere.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 7. Lækkert etui! Trykket er blevet rigtigt flot!

  SvarSlet
 8. Wow hvor er det skønt, og det ville passe super godt ind herhjemme (3 katte, der vimser rundt og sætter poteaftryk overalt)

  Janni

  SvarSlet