tirsdag den 12. juli 2011

Monday blues...

..ja det var altså i går ;D.


For første gang nogensinde, gik min mands bil i stykker! Det betød så at han jo skulle låne min bil = jeg var bil-løs igen! (min bil har lige været på værksted). Nu kører jeg ikke så meget bil, men når den ikke er tilrådighed, så har jeg jo brug for at køre!!!!! Klart ikke?????

Nå men intet er så skidt at det ikke er godt for noget. Bilen kom på værksted og da vi hentede den hos mekanikeren, så jeg den mest fantastiske blå mark af kornblomster. Jeg fik lov at snuppe en lille buket med hjem...man bliver bare så glad ved at se på de blå skønheder.....hmmm tænker så lige på hvorfor jeg er så træt af den blå rose min mor har givet mig (bare hun ikke læser dette indlæg). Rosen er ikke sprunget ud endnu, men rosen-skiltet viser en lilla rose! Jeg er ikke så vild med lilla og hvornår er blå blevet lilla?

Ok jeg er i virkeligheden rigtig spændt på at se rosen og min søde mor var så begejstret, da hun forærede mig rosen, så jeg skal nok passe på den og blive glad for min blå (lilla) rose.

1 kommentar:

  1. Mener helt bestemt at dine blå blomster er Kornblomster og planter du dem i haven har du flere af dem end af skvalder kål :) Har prøvet det og næsten opgivet, men har da kunnet holde dem nede.
    Det kan være din lilla/blå rose ikke er leveringsdygtig i blomster !!? Alle mine roser blomstre lystigt i hele haven.

    Kh. Lis

    SvarSlet