onsdag den 6. juli 2011

JUHUUUUU

JEG HAR FÅET EN PAKKE.Sådan en helt uventet pakke og som I kan se, så flåede jeg pakke op i min iver for at se indholdet (ej ok PostDanmark havde nu hjulpet godt til, for pakken var presset og mast ind i postkassen, så der var en stor revne).

Mit hjerte galoperede af lykke og forventningens glæde, da jeg læste kortet. De fine sirligt indpakkede gaver (ja silkepapiret flåede jeg nu selv op ;D) var alle til mig, sådan bare fordi........Jeanette lige havde lyst til at begave mig. Ih altså hvor er jeg bare rørt. TUSIND TAK JEANETTE.


Se hvor heldig jeg er... i pakken var der nogle fine fold-selv-æsker, karton i fed format, absolut skønne filt-blomster (alle kom altså ikke lige med på billedet), nogle herlige selvklæbende stofmærkater, festlige nipsenåle, minigarn (sjovt nok havde jeg lige 2 timer forinden stået og kigget på tilsvarende i Panduro Hobby, men købte det ikke), broderigarn, der er inspirerer mig til et broderi med alfe-/skov-tema og nogle rigtig fine kort.

Er jeg ikke bare heldig? Tænk, at Jeanette bare sådan lige syntes, at jeg fortjente en gave. Af og til kigger jeg ind til sønnen, mens jeg smiler og liiiige minder ham om, at jeg altså har fået en pakke i dag.

1 kommentar:

 1. Hold da helt op og så ganske uventet, der er bare IKKE noget bedre :o)
  Min kuvert havde set absolut lige sådan ud, havde slet ikke behøvet hjælp fra Post Danmark ;o)
  Det bliver da spændende at se, hvad projekter du får ud af dine fine gave, håber du lader os være med på en kigger ;o)

  De kærligste hilsner
  Jill

  SvarSlet