torsdag den 7. juli 2011

Gammel Tilda bamse på gammel havelåge


Lige nu er vi i gang med at planlægge stakit/terasse-hegn  rundt om terassen. Jeg længes vildt efter at komme i gang med at få styr på udendørs-arealerne (vi bor i nybygget hus). Ja, jeg længes så meget, at jeg kunne leve med den gamle havelåge.....bare jeg kan få lidt afskærmning, så jeg kan side på terassen uden at være genstand for hele gadens beboere (heller ikke selvom de er nogle dejlige naboer).


Blomster har vi heller ikke rigtig mange af i haven, så jeg nøjes med at nyde markens mælkebøtter og blomster (der så lige om lidt bliver fjernet til fordel for parkeringspladser til Vorbasse Marked).

Men så er det jo godt at jeg kan nyde de mange skønne sommerhaver i blogland. Specielt hos moppeloppe er der skønne billeder af haven.

3 kommentarer:

 1. Beautiful Tilda bear.
  He sits nicely on the gate ☼
  Jarka

  SvarSlet
 2. Goddag *sms*

  Nu er jeg lige kommet dumpene forbi dig tænkte lige på om du ikke havde lyst til at få en plads på min side under link hvis du linker mig får du en plads hos mig (: Tænkte osse lige på noget andet har noget der hedder på besøg du kan læse mere her http://dytbat.wordpress.com/pa-besog/ Håber du har lyst til at være en af dem... Håber at høre fra dig på min blogger måtte jo lave ny pga ham jeg havde hos snakket jeg ikke med mere og endt med at han bare lukket den ned uden jeg fik det at vide så håber du kan lide min blogger nu jeg kun har været igang i en halv uge ca... (: Forsæt god dag...

  Hvis du vil svare ville jeg blive glad hvis du gjorde det via min blog (:

  Mange knuser fra Dytbat/Lise

  SvarSlet
 3. God morgen, Lene!
  Takk for søte ord. Åhh,jeg skjønner hva du mener med å sitte avskjermet, det er noe eget med å skape sin egen private plass i hagen.
  Heier på hageplaner!
  Klem

  SvarSlet