torsdag den 21. juli 2011

Anden gang kan også være lykkens gang...

....sådan cirka ;D


Dorthe havde bestilt et Pro Knit Etui og da jeg gik i gang med etuiet den første gang blev det hele bare så skævt og forkert. Etuiet blev smidt i skammekrogen og jeg bandede over det stof Dorthe havde sendt med mig hjem (for skævhederne skyldes da klart stoffet ikke?). 


Etuiet er trefløjet og med plads til pindene, wirene, en saks, en kuglepen, dimser, kopi af arbejdsmønster og strømpepinde.

NB: Stoffet fås hos Modestoffer i Vejen (kan også bestilles på nettet, hvis du ikke lige bor i nærheden og kan kigge ind i Dorthes dejlige butik)Det var skønt at aflevere etuiet til Dorthe, for i løbet at sy-processen fik jeg altså en meget anstrengt forhold til stoffet og etui-syning. Det er som om alt går i ged for mig pt. Min hjerne er totalt fraværende og der er dælme laaang til 21.september, hvor vi skal til Odense for at høre mere om den cyste Kasper har i hjernen! Ja ja jeg ved jo godt at cysten ikke er farlig, men hvorfor skal vi så til Odense og finde ud af hvilke forholdsregler man skal tage med en cyste i hjernen????? Tror at mine krampagtige forsøg på at undertrykke mine bekymringer spærrer for min kreativitet og faglige evner. Godt at ferien står for døren og så er jeg forhåbentlig klar til at give de sidste etui-bestillinger en skalle (og levere et pænt stykke håndarbejde).


Hø hø...da jeg var færdig med at sy, sneg Bølle sig op på bordet og lagde sig godt til rette i stof-resterne og det kasserede etui ;D.

3 kommentarer:

 1. Det var Kattens - det blev jo et super resultat.. og fede farver:0)

  SvarSlet
 2. Hvor er det flot!!
  Og jeg forstår sagtens at det er svært at kapere at der er så længe til. Det er også helt fuldstændigt vanvittigt altså. Og selvfølgelig er man lidt ængstelig selvom cysten ikke er ondartet. Den skal jo ikke være der, så man skal nok lige lære tanken at kende og vænne sig til den.
  Op med humøret Lene og pas på dig selv! Du når de etuier du når! ;)

  SvarSlet
 3. Det er enerverende at skulle vente så længe på en afklaring eller forklaring på ting, der ikke lige er som forventet.
  Jeg håber I kommer gennem ventetiden og får nogle gode svar, når den tid kommer :)

  SvarSlet