fredag den 25. april 2014

Et terrasse-hækle-etui

...der matcher et skønt terrasse-tæppe.

etuiet knappes omkring armlænet
 For et stykke tid siden sendte Gitte mig et stort stykke stof fra et fint dynebetræk, så jeg kunne sy mig mit eget terrasse-tæppe. MEN jeg syntes at Gitte, der jo er helt fantastisk med en hæklenål, skulle ha' et matchende terrassse-hækle-etui, så jeg syede fluks sådan et til hende. Jeg har også fået syet mig et terrasse-tæppe af resterne (ja faktisk er der klippet til endnu et tæppe), men det I vente med at se på bloggen ;)

Gitte har taget etuiet i brug og du kan se billeder af det her.Der er lovet dejligt vejr i weekenden og jeg satser på at komme ud på terrassen og tage mit eget terrassehækle-etui i brug ;-) .....feberen og hosten skal lige forsvinde igen....jep jeg er åbenbart ikke helt færdig med at være syg, for nu har feberen fat igen og jeg hoster blodigt slim op.....og jeg er rigtig godt gammeldags sur over at være syg!!!!!11 kommentarer:

 1. Genial idé og hvor er det fint!!

  SvarSlet
 2. Ønsker dig rigtig god bedring. Det er da træls med sådan en omgang. Håber snart hosten er væk, for det er altid den værste.

  Dine små ting er bare så fine og elegante. Jeg kan ikke lige overskue hækletaskens anvendelse. Jeg slæber en stor taske med ud, når jeg er igang.

  God fredag.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Hvor er den skøn den ide... Får du ikke bare overdrevent lyst til at lave et sæt til mig Lene ;-P
  Rigtig god bedring

  SvarSlet
 4. Genial ide :))
  Rigtig god bedring!

  SvarSlet
 5. Du kan tro at jeg er glad for den, Lene. Nu ligger der ikke mere garnender i hele haven :-)

  SvarSlet
 6. Musseparet er sødt. Ville lige lægge en lille hilsen :-)

  Mvh Claus
  polterabend

  SvarSlet
 7. Har lige taget en tur rundt på din blog. Hvor får du lavet nogle smukke ting

  SvarSlet
 8. Hej Lene
  vor den bare flot og en smart ide, så kan man rigtig være kreativ på tarassen nu hvor forhåbentlig solen bliver ;) go .weegent
  mvh Karin PR

  SvarSlet
 9. Hvor er den fin, og nålepuden er så pertentlig og flot. Du ønskes den allerbedste god bedring... Har lægen kigget på dig?

  SvarSlet
 10. Sikke et fint hækle etui.
  Ideen er noteret, sådan et kunne jeg nemlig godt bruge, til læsebriller, den gode bog og hvad man ellers har med sig på altanen... :o)

  SvarSlet
 11. ønsker go bedring Lene
  det er så fint et etui :) - heldige Gitte

  SvarSlet