lørdag den 29. marts 2014

Snupper da lige endnu en gymnastik-opvisning

Ja, hvis alt går som planlagt, så smutter jeg lige forbi og ser efterskolens gymnastik-opvisning i Middelfart i eftermiddag.....nu er det altså ikke sådan, at jeg skal se hver eneste opvisning,  men jeg er jo lige i nærheden ikke? Og ungerne gør det bare såååååå godt.

Opvisning fra Varde: min søn er ham med den lille hestehale ;D

Jeg bliver så glad og begejstret over at se det fællesskab og hvor stolte de unge mennesker er, af at repræsentere efterskolen. Jeg er den der mor, der sidder med tårer i øjnene (og ikke blot fordi mit eget afkom er med) og så klapper jeg som en besat og hujer vildt.......jep og hvis I nu tænker "stakkels dreng", så har I så afgjort ret ;D Stakkels dreng! Jeg bliver så fuld af pep og begejstring og kan slet ikke styre det ;D. Bagefter er jeg også totalt drænet for energi.....og en smule flov over at jeg nu igen ikke har kunnet styre det og gjort drengen flov.

I morgen må vi se om der er energi til at vise, hvad krea-weekenden bød ;D


4 kommentarer:

 1. Ja det er en fantastisk oplevelse når de unge mennesker går på gulvet. Har prøvet det med begge mine drenge, og det gør stort indtryk hver gang. Er også den lidt pinlige mor, der klapper som en besat. Får også gåsehud på armene og en lille tårer i øjenkrogen , når de kommer ind , sammen med fanen. Tot nu alligevel at de syntes det er fedt at man følger dem rundt i landet ;-)

  SvarSlet
 2. Det er altid en fantastisk oplevelse at se opvisninger og er ens eget afkom med, kan vi som forældre vist klarer alt og lægge os bagefter.
  God tur til Middelfart. Det ender jo med du bliver rutineret i at kører på landevejen igen.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Det er da også skønt at se sine børn præstere med glæde.
  Jeg kan som regel ikke styre mig, kommer til at huje lid for højt. Så når Folks skal spille Klubmesterskab i Badmintonklubben, tro jeg at jeg sætter mig op i cafeteriet, hvor jeg gennem ruderne kan se hans spil, og han kan ikke høre mig;-)

  SvarSlet
 4. Jeg er en stolt farmor, som har været til bedsteforældredag og første opvisning. Hold op hvor er de dygtige på Balle. hilsen Lajla  SvarSlet