mandag den 11. november 2013

Endnu en efterlysning

....denne gang på en småkage-opskrift,
hvor jeg kan bruge nedenstående dims


Jeg vil mægtig gerne bage småkager (sammen med naboens datter...hø hø en undskyldning for småkager), men mangler en god opskrift. Og helst uden glasur, da mig og glasur seriøst er en dårlig kombination (= glasur i håret og hele køkkenet).

Takker også for de gode forslag i går og jeg er i fuld gang......eller det vil sige, min mand fandt mig sovende i en bunke af garn og hæklenåle ;D Hækleriet fortsætter dog i dag/aften.

10 kommentarer:

  1. Ej Lene sådan en dims har jeg også, jeg tænker da bare at bage brunkager og så vupti en stempel oveni :)

    SvarSlet
    Svar
    1. nårh ja, så slår jeg også to fluer med et smæk, da jeg har planer om at invitere nabo-pigen over til lidt julebag :)

      Slet
  2. Vi bager altid Amerikanske Cookies med masser af chokolade og nødder, men de egner sig vist ikke til at blive stemplet ;O)
    God fornøjelse.
    Kh Helle

    SvarSlet
  3. Jeg har en god en :-)

    100 gram sukker
    200 gram smør
    300 gram mel
    vanillesukker som du nu synes.

    Også må man endda smage på den - når nu den er uden æg :-)

    Kram

    SvarSlet
  4. Til mine stempel småkager brugte jeg denne:
    400 g mel
    200 g smør
    250 g flormelis
    2 æg
    2 tsk. vanilliesukker
    Der bliver til 4 bageplader og de bages ved 200 grader i ca. 8 min.
    Dejen er super god til udrulning og kageudstikker og så smager kagerne godt :-)
    God fornøjelse :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Haps, den skal jeg da også prøve :)

      Slet
    2. Dejen må gerne hvile i køleskabet i en time, inden brug :-)

      Slet
  5. Specier - formfast mørdej - smager godt - god fornøjelse :)

    SvarSlet
  6. Jeg er med paa en gang specier. De er fantastiske og kan bruges til alt.

    SvarSlet
  7. Jeg siger også specier, eller brunkagedej.

    Har også sådan et stempel, så glæder mig til at se din udgave før min egen går i ovnen.

    Kh. Lis

    SvarSlet