lørdag den 9. november 2013

En regnbue af fryd


 ...har jeg fået samlet mig :)


Selvom formiddagen er foregået ved symaskinen (og det sidste af eftermiddagen bliver også tilbragt der), så vil jeg alligevel gerne lige dele lidt hækleglæde her på bloggen.

De nye clover amour hæklenåle, er simpelthen så lækre at hækle med og jeg vidste, at de måtte købes for hver en spareskilling :-). Ja de ligger jo lige lidt i den dyre ende (man er vel jyde), men efter første gang, var jeg "hooked".

De første tre købte jeg ved Tante Grøn (dér så jeg dem første gang) og de sidste 5 har jeg købt hos Strikkebogen.

Mon ikke jeg skal ha' mig et nyt hækle-etui til mine nye hæklenåle? Hmmmm i så fald skal det være helt anderledes.....jeg må i tænkeboks.

Rigtig god lørdag til jer derude i Blogland.

6 kommentarer:

 1. De ser rigtig lækre ud, og det er altså smart, at de har hver sin farve

  SvarSlet
 2. Før jeg læste tænkte jeg på blokfløjter, men nu kan jeg da godt se at det er de nye hæklenåle. Godt værktøj skal vi have og gå ned i manglen på det er også helt forbudt.

  Glæder mig til at se hvilken skøn etui du får kreeret til dem, for den skal være anderledes, kan jeg se. Sådan noget med cigar etui agtig noget. (nok fordi jeg har smidt tre etuier ud til cigarer at jeg skriver det).

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Wow hvor er de 'fede' - virkelig lækre farver også. Dem må jeg lige have kigget nærmere på. Vi skal jo ikke gå ned på udstyr : )

  SvarSlet
 4. Jeg har éen, Og det er uden tvivl den bedste hæklenål jeg til dato har arbejdet med.
  Jeg skal have nogle flere... helt sikkert :)

  SvarSlet
 5. Dejligt med farver på udstyret - det gør det da endnu sjovere at hækle :)

  SvarSlet
 6. Dit heldige asen - mine sparepenge står der frisør på i denne omgang - men tro mig.... Jeg ønsker mig også flere af de skønheder;0)
  KH Iben

  SvarSlet