søndag den 3. maj 2015

Når man nu længes.......efter at komme ud :-)


Bølle tager det faktisk helt ok at have kraven på, forudsat at vi selvfølgelig hjælper med at klø på halsen :-) 

Han er nu blevet lidt friskere og kigger længselsfuldt ud af vinduerne, så jeg fandt en gammel sele frem og så han kunne få lidt frisk luft. Jeg var spændt på om han ville slå koldbøttespring pga selen, men nej han er helt med på den. Som en anden hund går han hen til døren, når jeg rasler med selen :-)


Flere gange om dagen er vi ude at gå tur og det er simpelthen så sjovt. Bølle spinder og virker godt tilfreds med løsningen....so far :-)

Jeg har det måske lidt mere stramt med at selen er L I L L A ;-D Hvad sker der lige for det? Jo den lilla sle var det eneste størrelse, der passede katten, da vi skulle bruge katteseler, da vi byggede hus og kattene for en tid ikke måtte løbe frit :-)

3 kommentarer:

 1. Haha, det er da meget forårsagtig med det lille touch.

  - Anne

  SvarSlet
 2. Det da dejligt at han er lidt mere frisk nu.. Og hvor er han kær med den på hehe

  SvarSlet
 3. It looks amazingly like Cheap Archeage Gold ballistic gel. So, if you extrapolate, you can imagine what it Archeage Gold would look like if you submerged a person in liquid nitrogen and shot them with a twelve gauge. At RS Gold least that's what I did. Far Buy Archeage Gold less gruesome than the unwarranted murder of a gummy bear.

  SvarSlet