fredag den 29. maj 2015

Fake it...


...till you make it

(mit daglige mantra pt.)


At komme ud af depressionen og finde glæden igen sker jo ikke af sig selv. 

Jeg er nødt til at tænke positivt og GØRE noget positivt hver dag....også selvom det hele føles uoverskueligt. 

Jeg er nødt til at sige: "i dag bliver en god dag!" -også selvom jeg ikke føler det, så er der jo noget godt i hver dag. 

Og betyder det, at jeg skal "fake" glæden for en stund, så er det egentligt også ok. Når smilet klistres på og jeg vælger at gøre noget rart for mig selv, så dukker den gamle følelse af "mig" pludselig op uden nogen form for anstrengelse. Og dét føles godt!

MEN jeg glemmer ikke, at hanke op mig selv og det mentale arbejde, der skal gøres for at komme videre. Nej det er ikke nok blot at tænke positivt, ikke nok at "fake" det, for så rammer virkeligheden mig hårdt i nakken og jeg bliver slået hjem i ludo. Det kræver hårdt arbejde ikke at blive hængende i depressionens kviksand og jeg er i arbejdstøjet.....

....min stædighed er her min styrke.6 kommentarer:

 1. der må findes en løsning og jeg håber du finder den snart således at du igen kan komme ovenpå.

  Kaerlig hilsen Helene

  SvarSlet
 2. Hej Lene
  Det er godt nok noget en omgang, du har været igennem, og jeg forstår godt, at det medførte en depression. Det er hårdt arbejde at finde vej ud af depressionen og ikke mindst at falde tilbage i den.
  Jeg har selv været der, nogen og "systemet" gjorde livet besværligt for mig, og jeg havde ikke som dig smerten oveni, men jeg måtte også kæmpe mig tilbage til det gode liv. Det tog et år uden antidepressiver men med en god psykologs hjælp.
  Jeg kan høre, du er godt på vej, du har vist fået gode værktøjer, det lyder som nogen af dem, jeg fik hos psykologen - jeg fornemmer, at du endnu ikke er kommet til den dag, hvor du bare får åbenbaringen "jeg er jo glad" - det var en fantastisk dag for mig, da det skete, det betød ikke, at jeg dermed bare var et glad menneske igen, men det gjorde det nemmere at komme gennem de "grå" dage.
  Du har helt ret i, at man ikke bare kan "fake" sig ud af det - man er nødt til at acceptere, at tingene nu engang er sket og ikke kan ændres, men man kan gøre noget for at komme videre - jeg fornemmer er, at du har stædigheden og styrken til at komme det.
  Jeg håber, du snart får lysere dage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar. Jeg har fået et par redskaber til at holde ud indtil jeg starter hos en ny psykolog. Det jeg kæmper mest med, er at jeg ikke længere tror på noget godt til mig her i livet og at jeg bare skal holde ud og vente på enden.

   Slet
 3. Smukt skrevet af Randi. Jeg kan kun tilslutte mig.
  Jeg læste også hele din historie, men manglede ord at knytte til den. Kan kun sende et kram pr blog.
  Tænkte på det gamle ord; alt hvad der ikke slår dig ihjel, gør dig stærkere. Det er bare svært at se, mens man står midt i kampen.
  Må din vej gå dig i møde, må vinden være din ven......

  SvarSlet
 4. der må findes en løsning og jeg håber du finder den snart således at du igen kan komme ovenpå.
  stitching services in lahore
  bulk shirt stitching cost

  SvarSlet