mandag den 24. februar 2014

Hov jeg har da strikket....

.....en taske for 7 år siden ;D

dsc018861

Sad lige og kiggede min gamle blog igennem og kunne ikke lade være med at smile. For syv år siden cyklede jeg om formiddagen ned til en skovsø og sad med mit strikketøj og en termokande med te. Dét var bare hyggeligt og jeg for helt lyst til at pakke hæklesagerne i cykelkurven og vende tilbage til skovsøen..........men det er  nok lige koldt nok endnu.

Ha' en god mandag :)

(her står den på rengøring)

12 kommentarer:

 1. He he :O)
  Ja hvem har ikke haft gang i den taskeopskrift. Det lyder dejligt med en lille tur til skovsøen...... Den tid nærmer sig heldigvis snart :O)

  SvarSlet
 2. Du skal ihvertfald pakkes godt ind ... Har været derude på cyklen ...smukt men koldt ... Her står den også på rengøring :)
  Og tasken .. Ja sådan én har jeg vist også i gemmerne :)
  Go mandag

  SvarSlet
 3. Selv om det er strålende solskin lige nu, så er det nok for koldt og sidde udenfor. Men det kan vi forhåbentlig snart....fine tasker i øvrigt.

  SvarSlet
 4. Det lyder hyggeligt. Smarte tasker i lækre farver :-)

  SvarSlet
 5. Det bliver så skønt når strikke/hækletøjet kan komme med udenfor :-)

  SvarSlet
 6. Ej jeg vidste slet ikke du har haft en anden blog !
  Lyder hyggeligt med sådan en skov - strikke - tur
  Kh Christina

  SvarSlet
 7. Jeg greb et stort tæppe og nød 15 minutters solskin på bænken, med hønsene som selskab i eftermiddags - hvor de er, er der gerne en god siddeplads :o)
  Men det bliver luksus når vi kan hive hæklenålen med ud i den friske luft og bare nyde...

  SvarSlet
 8. En måned mere, og du kan cykle ned til søen igen.

  Så kan du jo strikke, tsk tsk... du har bare valgt at fortrænge det. Glæder mig også til sol og varme så jeg også kan komme ud lave noget kreativt enten i blomsterbedet eller på pindene.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. ja der er tale om total fortrængning med hensyn til strikning.....har nemlig også engang lært at lave mine egne strikkemønstre/opskrifter og har lavet et hav af forskellige struktur/farve-prøver ;D

   Slet
 9. Du kan jo godt strikke kære Lene!!! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja og så alligevel nej. Det er så længe siden, at jeg ikke kan huske en meter....ej ok jeg kan selvfølgelig godt huske de mest basale ting, men alle de andre finesser, er helt forsvundet fra min hjerne ;D
   Ville dog ønske, at jeg havde mod og tålmodighed til at strikke bluser til mig selv :-) eller puder, men strikning kræver bare sååå megen tålmodighed og det er ikke min stærke side.

   Slet