tirsdag den 14. maj 2013

Om rædsomhed og lækkerhed

 ...hi hi findes ordet "rædsomhed" overhovedet?

Nå, men i dag handler bloggen om to ting: 

- DUKKE-INSPIRATION
- MIT YNDLINGS-GARN


Jeg er ved at hækle en dukke...ja tegningerne har ligget et par måneder og garnet indkøbt. For to år siden hæklede jeg denne dukke, men arbejder nu på en større udgave :). Nu har jeg jo  ikke lige et par dukker på lager og ville gerne få en fornemmelse af størrelsen og proportionerne, så jeg lånte dukken her af min mor (hun har en kurv stående til niecerne) og det er altså en rædsomhed eller er det bare mig, der synes at hun er uhyggelig?


Dukken hækles i Pima-bomuld, der jo er blevet mit yndlingsbomuldsgarn :-), som også findes i en rigtig god dukkefarve :-) Og glæden var stor, da jeg hentede mit ugeblad, Hendes Verden, og så hele 3 opskrifter i Pima'en OG MULIGHEDEN FOR AT VINDE ET GAVEKORT TIL WWW.STRIKKEBOGEN.DK

Vil du også prøve lykken skal du kigge ind her.


11 kommentarer:

 1. Hihi - jeg kan altså godt lide hende:-) Jeg synes dukker ser mere uhyggelige ud, når de ikke kan lukke øjnene.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Elsker uhyggelige dukker, og kommer til at tænke på en gang for mange år siden, hvor jeg var med til at udsmykke caféen til en dukketeaterfestival for voksne. Vi gik ret hårdt til den med maltrakterede dukker, men det blev en super fedt rum!

  SvarSlet
 3. Faktisk havde jeg sådan en som barn :-) Men min søn har lavet en gyser film, hvor jeg skaffede sådan en dukke. Så blev den sminket og blev MEGET uhyggelig :-)

  SvarSlet
 4. Jeg synes der er kommet noget "chucky" agtigt over plastikdukker, og det er helt andsvagt, for jeg elskede min som lille.

  SvarSlet
 5. Jeg synes den er uhyggelig!
  Hjemme hos min svigerfar og svigermor har de også en gammel dukke og det undrer mig, at min datter på 1 år ikke er bange for den.
  Måske det bare er mig som er underlig?

  Hilsner Christina

  SvarSlet
 6. Næh hvor sjovt ,sådan en dukke havde jeg jo da jeg var barn,faktisk min yndlingsdukke-smiler-syntes jo overhovedet ikke den var andet end skøn,måske er den bare blevet træt med alderen din dukke-ahem lidt som en ældre dukke-ejer :))

  SvarSlet
 7. Hun ligner min Pusle dukke fra da jeg var barn. Hun havde så bare fast krop. Jeg elskede hende, så kan IKKE forstå dig, :D og dog, så alligevel, for:

  I de denne lange week-end boede vi på et hotel med en masse billeder af dukker og dem syntes Lillebror var så uhyggelige, at han gik op af trapperne med lukkede øjne for ikke at se på dem. Så kan faktisk godt følge dig lidt...

  HV læser jeg først på torsdag oppe ved svigerinden, så har ingen mening før der. HÅber dog at du vinder konkurrencen, for det er du den rette til.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 8. Jeg har to liggende på loftet + en hel kasse tøj min farmor lavede til dem. Jeg elskede dem... Men på dit billede kan jeg godt se det uhyggelige med de store blå øjne. Lige til en af Gitte's gysere :o)

  Er spændt på en se en stor hæklet dukke. Sikke et arbejde du har sat dig selv på - Lyder som om du fik klaret bunkerne, svinget pisken endnu engang og fået tid til krea og råhygge ;o)

  Knus til dig.

  SvarSlet
 9. Hvor er det en fin Pippi-dukke du har hæklet. Er vild med den måde du har syet håret på og sød lille blomst i håret:))

  Kh. Stine

  SvarSlet
 10. Jeg vil helt klart give dig ret. Hun ligner på en prik en dukke jeg havde som barn. Jeg kunne på ingen måde lide hende og hun blev straks døbt "Surmule"

  I følge min mor havde den været pænt dyr, så hun var hurtig til at købe mange lodder i min tombola, hvor surmule var en af gaverne. Selv den dag i dag synes jeg ikke hun er pæn. Hun er og bliver surmule.

  SvarSlet
 11. Jo lidt uhyggelig er hun, ligner en fra en film jeg har set :)
  Jeg gir dig ret, pima bomuld er bare det bedste og heldigvis samtidig med at jeg "opdagede" garnet, fandt jeg også en butik nær mig som forhandler det :)Nu arbejder jeg på at får et nøgle hjem i hver farve sådan bare for at have det....

  SvarSlet