onsdag den 21. november 2012

Opbrugt lagerplads igen :(

Ja så sidder jeg lige og vil dele min søsters julegave med jer og så kan jeg ikke up-loade flere billeder....hmmmm skal jeg da virkelig gribe til pengepungen?

Hvordan gør man det bedst? 
Altså hvilken løsning skal jeg vælge?
Min eller mandens pengepung?

Nej helt seriøst, hvilken opgraderingsløsning skal jeg så vælge?

11 kommentarer:

 1. har du prøvet sus's metode

  https://docs.google.com/document/d/1-iw-zf7dfNKcWbJBckxnEtcfhw3YYXSrXAbVhHk1vMA/edit

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen den virker jo kun hvis man bruger picasa ikke????

   Slet
  2. jo det tror jeg nok, jeg er ikke så teknisk havde sus til at klare ærterne for mig :)

   Slet
 2. Hej Lene.
  Øv, jeg hader teknik når det ikke virker!
  Jeg kan ikke svare dig, for jeg forstår vist ikke helt problemet. Hvorfor kan du ikke uploade? Hvor mangler du plads/opgradering? Kameraet, computeren, bloggen?

  Jeg har mine billeder i en mappe på computeren, og uploader direkte til bloggen. Når jeg ikke har mere plads på computeren flytter jeg mit billedarkiv over på en ekstern harddisk, og så kører det igen :).

  Kh maj

  SvarSlet
 3. Argg jeg har også problemer Lene!
  Jeg kan f.eks. ikke udskift min header eller oploade nye billeder i min sidebar, min i indlæg kører det. Jeg bruger ikke picasa men photoscape og uploader også direkte fra computer, så fatter ikke hvad der er galt. Der er blogger altså ikke særligt brugervenligt ej heller informationsgivende, har søgt og søgt i hjælp :(
  Håber der kommer en løsning her...

  SvarSlet
 4. jeg ved heller ikke hvad der sker, det ser ud somom man bruger picasso enten man vil eller ej har også mine billeder i et arkiv, men de optræder også i picasso, har lige fået ar vide jeg ikke har mere plada:( det koster 15,- kr om måneden at få mere plads, sidder og overvejer:(

  SvarSlet
 5. Nej hvor pudsigt (på en træls måde, altså), men jeg har lige netop skrevet om det samme problem på min blog for 15 min siden! Ved heller ikke hvordan jeg skal gribe det an. Og hvis det nu bare var et engangsbeløb kunne jeg nok lige leve med det - men som jeg læser det er det en månedlig udgift, og det magter jeg ikke rigtig :-(
  Håber du finder en løsning (og du må gerne fortælle om den ;-) )
  Kh Pernille

  SvarSlet
 6. også jeg er netop stødt på det samme problem.
  Hvad pokker sker der lige siden der lige pludselig opstår akut mangel på lagerplads rundt omkring ? jeg er lidt loren ved at skulle afgive konto oplysninger til Google - og synes det er noget pjat. Jeg kan ikke se, at jeg bruger hele min lager plads i Picasa, som jeg i øvrigt ikke anvender til andet end bloggen. Det er ikke noget stort beløb - men kan de så bare trække på vore konti ?
  surt !
  hilsen Mona

  SvarSlet
 7. Jeg står nu også i samme situation, opbrugt lagerplads og kan ikke overføre flere billeder :-( Mega surt, når man er så afhængig af at blokke. HJÆLP hvad har i gjort?

  Er heller ikke tilhænger af, at skulle ud og bruge penge på at blogge:-(

  SvarSlet
 8. jeg er begyndt at slette nogen af billederne inde i picasso, gider heller ikke bruge penge på det:(

  SvarSlet
 9. Løb ind i samme problem het forleden. Fandt ud af Google selv har oprettet et album med alle ens billeder. Måtte oprette en google+ konto, og gå en kæmpe omvej for at få liv til at slette de billeder der lå i albummet. Ellers har jeg tidligere ikke tænkt over filstørrelsen på de billeder jeg har lagt op. Har komprimeret billederne nu ( microsoft office picture manager tror jeg det hedder) så de kun fylder 1/10 del af hvad de tidligere gjorde.
  prøv at gå ind på googles søgemaskine og klik oppe i fanen hvor der står "albums" ( mener jeg ) så burde du kunne se de billeder der er blevet uploadet.

  SvarSlet