fredag den 30. november 2012

Om en strandet hval og juledekorationer.

....to ting, der absolut ikke giver mening ...sammen ;D

Det er Bølle-mis der ligner en strandet hval kat, som han ligger der på badeværelset.


Mens han ligger der og nyder varmen fra gulvet, knokler jeg med juledekorationerne....det er og bliver en udfordring for mig at lave juledekorationer, men en dag...håbe, håbe, håbe...lærer jeg det nok.


Han ligger forholdsvis uberørt af at jeg "larmer", når jeg engang imellem er inde og tisse. 

Nu må jeg ud til de skide juledekorationer igen......har dog i nat fået den idé, at jeg liiiiige skal ha' syet et par  små stofhjerter til adventskransen. Heldigvis har jeg en Stig Rossen jule-cd, der får mig i den rette stemning til at takle udfordringen. Hvorfor køber jeg ikke bare de der dekorationer? Hvorfor VIL jeg kunne selv?

6 kommentarer:

 1. Smil sød hval du har.... kender det alt for godt med de der juleting.... jeg har lært mig selv et triks jeg holder mig gran, så masser af mos også lidt pynt :-)ha en dejlig dag.

  SvarSlet
 2. Den hval forstår da at nyde livet. Måske vi/du burde gøre det samme bare 10 min. pr. time :D

  Jeg laver også mine dekorationer selv og har det som du. Det perfekte er IKKE godt nok. Hvis jeg kender dig ret, er dine suverænt smukke, fordi du laver dem af hjertet, selv om du siger du hader dem, ti hi...

  Jeg må nok også hellere får kønt ler og gran til to dekorationer, for jeg fik jo min adventskrans af min søde søn. Sidste søndag.

  God fredag til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Du skriver "nu må jeg ud til de skide juledekorationer igen", og så fik jeg lige den tanke, at du sad på toilettet og bloggede :) Hæhæ, effektivt at udnytte tiden der. Det er en rigtig dejlig "hval" du har der, og jeg glæder mig til at se dine juledekorationer :)

  SvarSlet
 4. Jeg håber du vandt kampen over juledekorationerne! Jeg har nærmest givet op på forhånd, og overvejer "den simple metode" = en klump ler og et lys :-)

  SvarSlet
 5. Ha ha ....håber du har fået nogle flotte dekorationer ud af dine anstrengelser ;O. Jeg kender det selv. Har købt fint sølvfad, 4 hvide lys og hentet mos i skoven....og hvad så mere ?...det er dér jeg går i stå. Håber at finde en løsning i morgen. Kh Helle ;O)

  SvarSlet
 6. ville ønske at jeg kunne få opskriften på den lille blå flyver, kan ikke finde ud af at få den men hvis du vil sende den til mig vil jeg være glad.
  Hilsen
  Birthe
  heks43@ofir.dk

  SvarSlet