torsdag den 30. august 2012

Noget om en skuffe med garn og en træt kat

Har trukket en skuffe garn ud og taget med ind i stuen (?) 
og da jeg ville sætte skuffen på plads, var pladsen optaget.

ja det er lidt afslørende at jeg ikke har gidet male helt inde i reolen

Hmmm altså Basse må på ingen måde ligge i mit garn og der er kattesenge nok rundt om i huset, men næhhh nej de dur åbenbart ikke. I stedet for at få katten ud af skuffen, greb jeg kameraet og fniste alt i mens jeg prøvede på IKKE at vække katten.

I skrivende stund er skuffen på plads....og katten ude af kommoden.

I dag går turen til Vejle, hvor hudlægen skal besøges (øv hvor jeg ikke gider, men på den anden side gider jeg jo heller ikke bøvle med et grimt udslæt........"som kvinder på min alder og størrelse kan få", som hudlægen så pænt påpegede sidst....og ja han mente at det ville være fint hvis jeg kunne tabe mig lidt meget). Det bedste ved turen er, at jeg da lige skal en tur forbi Panduro Hobby og Søstrene Grene. Sønnen har snart fødselsdag og ikke fordi gaven skal købes nogle af de nævnte steder, men ting til borddekorationen skal jo i hus inden på søndag, hvor hele familien kommer og fejrer drengen.6 kommentarer:

 1. Sikke et skønt gemmested.
  Min kat Sesam, elsker at ligge i min drengs sokkeskuffe:))

  God dag, og pøj pøj med besøg hos lægen

  Stine

  SvarSlet
 2. Tosset kat, min kat elsker at lille og sove i håndvasken på badeværelset.
  Håber det går godt hos lægen - du må have en rigtig dejlig dag.
  Hilsen Heidi fra Egholmvej 16

  SvarSlet
 3. Sikke da en dum hudlæge *ha ha* du er da ikke tyk Lene!

  SvarSlet
 4. Libbie: Jow jeg er meget overvægtig. Pt. 25 kg fra min idealvægt på 62 kg. Jeg har tabt mig 5 kg, så da hudlægen kommenterede min vægt vejede jeg 30 kg for meget.

  I dag fik jeg ros af hudlægen og udslættet er blevet mindre og det betyder at jeg ikke behøver at få medicin, men blot skal fortsætte med vægt-tabet. Yeahhh for medicinen havde nemlig den kedelige bivirkning: diarre. Og hvem gider det?

  SvarSlet
 5. Hahaha... ja det der med at sove de mest mærkelige steder kender vi alt til.. Her er det bla badekaret, der tit bliver taget i brug.. :D

  SvarSlet