onsdag den 29. august 2012

Jeg elsker Pimabomuld

..og jeg får ikke penge for at sige det ;D

mønsteret på hjerterne kan du finde her
bemærk at jeg har ikke hæklet den sidste runde.
Nej jeg er simpelthen helt vildt pjattet med garnet og er ved at lave en hjerteranke af de forskellige farver, sådan lidt regnbue-agtig.....totalt inspireret af Malene.

Jeg har faktisk hæklet til to hjerteranker, for min dejlige niece Vigga skal ha' den ene: hun synes nemlig at Dannebrog skal skiftes ud med et regnbue-flag (jep hun bor i KBH og har set Pride Parade)

Den anden ranke skal sendes til en meget kær veninde og så kan hendes 3 skønne børn selv slås om ranken ;).

Jeg bliver altså ikke betalt eller bestukket for de rosende ord om garnet og selv om Trine er blevet en meget kær veninde, så fortæller jeg blot om garnet, fordi det er FEDT. Dét jeg godt kan li' ved Pima'en er, at den er blød og har et rustikt, men elegant look. OG så er farverne simpelthen sååååå lækre og løbelængden er laaaang. Bliver du fristet kan du kigge ind her. .....hvor der også er de lækreste uldgarner, som jeg helt klart også skal lege med.


7 kommentarer:

 1. Efter jeg har læst alle dine ord om Pima bomulden, har jeg sådan forsigtigt spurgt dem omkring mig, om det nu også er SÅ fantastisk. undskyld Lene!
  Men så har en veninde fundet et par nøgler som hun har strikke lidt af, og igår stil sæsonens første strikke cafe, havde Hønsestrik fået et læs Pima bomulds garn hjem. DET er superlækkert.

  SvarSlet
 2. Kære søde lille mus;)
  Hvor er den flot, nu bliver jeg vist også en del af slåskampen mellem ungerne for den vil jeg også gerne have fingrene i. Jeg kan love dig for at de bliver glade for den, du har en kæmpe stjerne hos dem og selvfølgelig også hos mig.
  Kæmpe knus Trine

  SvarSlet
 3. Helle: ja det ER bare lækkert bomuldsgarn.

  Trine: jeg glæder mig til at høre hvem der vinder kampen ;D

  SvarSlet
 4. Jeg synes det er svært at finde noget lækker bomuld, uden det mister farven ved første vask! Jeg må da prøve Pima bomuldsgarnet så! :)

  OG jeg hopper forresten lige med og stalker din blog lidt, for den der da dejlig :)

  kh mimi

  www.mimiego.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Sød ide med hjerter - jeg må have hæklenålen frem - for jeg vil have en ranke både her, der og allevegne:-)

  SvarSlet
 6. Det kunne da blive Trines nye farvekort, en hjerteranke med et hjerte i hver og en af Prima bomulds lækre farver;))

  SvarSlet
 7. Har hørt så meget om det garn, nu må jeg vist snart prøve det :)

  SvarSlet