torsdag den 20. juni 2013

Total grådkvalt


...sådan har jeg det lige nu.

Gik igang med at sy en kabine-kuffert til den snarlige London-tur (vi skal flyve med Ryan Air og har valgt kun, at medbringe håndbagage = kabinekuffert). Egentligt var det meningen at vi blot ville låne os frem til en kuffert, men da sønnen ivrigt berettede om hvordan han forestillede sig kufferten skulle se ud...og han tegnede den....ja så kunne jeg jo ikke gøre andet end at finde symaskinen frem.

Jeg valgte at sy en sy-boks i stor format og afstive med (det dyre) veledon. De der sybokse, er jo nemme at gå til, sååååå  piece of cake..............................troede jeg. ALT gik galt og nu har jeg givet op.

Sønnen blev skuffet og jeg er mindst lige så skuffet over mine faglige evner i dette projekt. Hvad skete der lige for det? Nå, men sønnens skuffelse er vendt til glæde, da han så den nyindkøbte kabine-kuffert, hvor der er masser af plads til indkøb ;D

9 kommentarer:

 1. Hvor aergeligt. Ved du hvad?? Lad den ligge lidt, og saa pludselig er den der bare. Nogle gange maa projekter bruge lidt taenketid for at modnes. Tab ikke modet.

  SvarSlet
  Svar
  1. tak Lin for opmuntringen, men det hele er nu pillet fra hinanden og klippet i passende stykker.....til et andet projekt :). Materialerne skal jo ikke gå til spilde, så der er allerede lagt planer, for hvad de skal bruges til :)

   Slet
 2. Nårh, det var synd for jer begge!
  Men dejligt at hans humør var til at vende igen :).
  Hvad er en syboks? Jeg overvejer nemlig også at du mig en rejsetaske, skal jeg sige dig :).

  SvarSlet
 3. Det var ærgerligt -men heldigvis fandt I en anden løsning ..
  så mangel på kabinekuffert blev ingen hindring for jeres Londontour. ;o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Ærgerligt endda rigtig ærgerligt !!! Men RYAN air er meget strikse omkring målene på sådan en kuffert, så måske det er fornuftig at bruge stoffet på noget andet, og så bruge en "købe" kuffert til turen :-)) Men hvor var din tanke god..

  SvarSlet
 5. Det er så surt når sådan noget går galt, især hvis man troede at det var lige til. Krydser fingre for at du kan bruge stoffet til noget andet.

  SvarSlet
 6. Øv hvor træls for at sige det på godt jydsk. Men godt humøret er reddet hos sønnen. Dit bliver måske bedre lørdag eller måske mandag - hold øje med postkassen:-)

  SvarSlet
 7. Nej hvor ærgerligt. Hader det , når det ikke bliver som jeg havde tænkt mig.

  SvarSlet
 8. I'm not sure why but this blog is loading extremely slow for me.
  Is anyone else having this issue or is it a issue on my end?

  I'll check back later on and see if the problem still exists.  Feel free to visit my blog post: seo london

  SvarSlet