lørdag den 29. juni 2013

Beskidte fingre og grønne fodboldknæ

....det er mange dage siden


Min skønne dreng havde sidste skoledag i går og jeg var slet ikke hjemme, men det var måske også meget godt......det er så vemodigt, at han siger farvel til skolen. Efter sommerferien starter han på efterskole og et helt nyt skoleliv.....gisp, der er jo ikke mange dage til....jeg må hellere kramme ham helt tosset denne sommer, for drengen har proklameret, at han altså ikke kommer hjem i weekenderne :).

Skolen, som han forlader, har været den bedste skole, trods de mange klasselærer-skift. Jeg kan godt li' skolens måde at arbejde, der giver eleverne et godt afsæt videre i livet. Vorbasse Skole er en rigtig god skole!

Det er så underligt at tænke på, at sønnen nu er så stor og alligevel er han altså kun 14...snart 15 :) Han skal starte i 9. klasse efter ferien...pyh hvad lavede jeg selv i den alder.....fortrænger af al kraft de minder ;D

Nogle gange kigger jeg på det lange hyl (185 cm og størrelse 46-47 i sko) og tænker: "jeg blinkede jo kun og nu er han jo ikke længere det lille barn med beskidte fingre og grønne fodboldknæ!". Det er skønt, at se ham blive mere og mere selvstændig, men det er altså også en smule vemodigt....siger hende, der også nyder den frihed, der følger med :).

6 kommentarer:

 1. åh hvor jeg kender det ... man lukker lige sine øjne og vupti er børn blevet store :)

  SvarSlet
 2. Fantastisk med god skole :-) Helt enig i, at der skal krammes så meget man overhovedet kan komme til - og mon ikke han finder hjem et par weekender...? :-)

  SvarSlet
 3. Helt enig mht. den skole. Den producerer gode unge mennesker!

  SvarSlet
 4. Kære Lene
  Han skal afsted på efterskole med den viden at du elsker ham betingelsesløst. Så kys og kram er en meget vigtig del at dette.
  Jeg har lige hentet min yngste fra efterskole, et skøønt menneske at få hjem og glæder mig til at han kommer til at være omkring mig i hverdagen, baare en halv time i ny og næ.
  Selvom han hadede at blive krammet har jeg insisteret på at det var min ret og han ikke kunne stille NOGET op overfor at blive krammet.
  Kram

  SvarSlet
 5. Ja de bliver alt for hurtig store - og bare vent lige pludselig er du farmor til en hel flok :-) god weekend :-) Kh. Jette

  SvarSlet
 6. Sikke en flot dreng I har, Lene! Med så god baggage, med en god skole og gode opofrende forældre, skal han nok klare sig "der ude"! Men det må være svært til tider at finde den rette balance mellem at give slip og at vide hvornår man skal "blande sig"?

  Har han kommet godt afsted til Sverige?

  Knus Marthe

  SvarSlet